Trabzonspor - Gaziantepspor maçının ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu, hedefe giden yolda bir engeli daha aşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu gururu ve mutluluğu bize yaşatan oyuncularımızı kutluyorum.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor - Gaziantepspor maçının ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu, hedefe giden yolda bir engeli daha aşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu gururu ve mutluluğu bize yaşatan oyuncularımızı kutluyorum. İyi bir mücadele verdik. Takım ruhunu oluşturduk. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz." dedi.

Cemil Canoğlu, Gaziantepspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi. "Takım ruhunu oluşturduk. Dayanışma üst düzeydeydi. İyi pozisyonlar bulduk ve maç 2-1 bitti. Zevk ve keyif vermeye devam ediyoruz. Bu gururu ve mutluluğu bize yaşatan oyuncularımızı kutluyorum. İyi bir mücadele verdik. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

YUSUF: PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Oyunculardan Yusuf Erdoğan ise zor bir maçı geride bıraktıklarını söyledi. Yusuf, "Artık ligin boyu kısaldıkça herkesin puan ihtiyacı artıyor. Bizim de kesinlikle almamız gereken bir maçtı, Avrupa kupalarına gitmek için. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok çünkü vereceğimiz puanları verdik. Maçın ikinci yarısında skor avantajını elimize aldıktan sonra Gaziantepspor üstümüze geldi. Güzel bir maç oldu. Artık 9 puan var onu alıp ligi tamamlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Yusuf Erdoğan, sakatlığı ile ilgili de maç esnasında ayağının boşluğa geldiğini durumunun pazartesi günü çekilecek MR ile belli olacağını söyledi.

BOURCEANU: ŞUTUMUN GOL OLMASINI İSTERDİM

Bordo-mavili takımın oyuncusu Bourceanu da, 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini söyledi. Bourceanu şöyle konuştu: "Maç için şunu söyleyebilirim; iyi koştuk ve iyi mücadele ettik. Belki iyi oynadığımız maçlardan biri değildi ama istediğimiz üç puana ulaştık. 2-0’dan sonra biraz geri çekildiğimiz için biraz zorlandık. Sonuç olarak maçı almamız bizim için iyi oldu. Attığım şut ile ilgili olarak ise, şunları söyleyebilirim. Bu tür pozisyonlara pek giremiyorum. Çok az rastlanan bir durum olduğu için gol olmasını istiyordum ama maalesef olmadı."

TAHSİN TAM: BİREYSEL HATALARI ÇOK YAPIYORUZ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tahsin Tam ise maç sonunda yaptığı açıklamada bireysel hatalar yaptıklarını vurgulayarak, "Son haftaların formda bir ekibiyle oynadık. Rakibin arka alanda geniş yer bulduğu zaman bireysel yetenekli oyuncularıyla pozisyonlar üretebildiğini biliyorduk. Ona önlem almaya çalıştık. Son haftalarda devam eden hastalığımız yine nüksetti. Bireysel hataları çok yapıyoruz. Bir an önce toparlanmak istiyoruz. Rakibimizi de tebrik ediyorum." diye konuştu.

CENK TOSUN: BASİT HATADAN DOLAYI İKİ GOL YEDİK

Gaziantepsporlu futbolcu Cenk Tosun ise maçın hakkının mağlubiyet olmadığını ifade etti. “Bu maç bizim için önemliydi çünkü birkaç haftadır puanlar alamıyorduk." diyen Tosun, "İlk devre defansta yaptığımız birkaç basit hatadan dolayı iki gol yedik. İkinci yarıya iyi başladık, golü de attım. Biraz şansımız olsa ikinci golü de atabilirdik. Trabzonspor’da son dakikalarda çok kaçırdı. Bence takımımızın emeğine bu 2-1’lik mağlubiyet yakışmadı." şeklinde konuştu.

Medunjanin da şunları söyled: "2-0’dan sonra goller bulmaya çalıştık ama yeterli olmadı. İkinci yarıda topa sahip olan taraf bizdik ama bunu da biraz Trabzonspor istedi. Bizim için önümüzdeki maçlar önemli artık. Bir galibiyet alıp ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz." CİHAN

Yorumlar