Trabzon'daki kazada ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Trabzon'un Maçka ilçesi Esiroğlu Mhallesi mevkiinde dün meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Kazada olay yerinde 4 kişi hayatını kaybetmişti, hastaneye kaldırılan 2 kişi de yapılan mühadalelere rağmen kurtarılamadı.Trabzon-Gümüş

Google Haberlere Abone ol
Trabzon'daki kazada ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Trabzon'un Maçka ilçesi Esiroğlu Mhallesi mevkiinde dün meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Kazada olay yerinde 4 kişi hayatını kaybetmişti, hastaneye kaldırılan 2 kişi de yapılan mühadalelere rağmen kurtarılamadı.

Trabzon-Gümüşhane karayolunun Esiroğlu Mahallesi mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Yılmaz Karakaş'ın kullandığı 61 RA 154 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Birol Hiçyılmaz yönetimindeki 61 TH 482 plakalı otomobil kafa kafaya çarpışmıştı. Çift şeritli olmasına rağmen yol çalışması nedeniyle tek şeride düşürülen yolda yaşanan kazada sürücülerden Yılmaz Karakaş, Mustafa Terzi, eşi Ümmühan Terzi, oğulları Selim Terzi olay yerinde vefat etti. Kazada yaralanan Pakize Karakaş, Kader Yetim, Birol Hiçyılmaz ve Refik Yadigar ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Pakize Karakaş ve Kader Yetim de hayatını kaybetti. Böylece ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi. Birol Hiçyılmaz ve Refik Yadigar'ın tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin bugün Maçka ve Of ilçelerinden toprağa verilecekleri öğrenildi. CİHAN

Yorumlar