Trabzon'da Soba Faciası: 3 Ölü, 2 Kişi Tedavi Altında

Trabzon'da sobadan sızan gazdan zehirlenen Medine ve Mahmut Kalyoncu ile torunu hayatını kaybederken, engelli oğulları ile diğer torunu hastanede yaşam savaşı veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Trabzon'da Soba Faciası: 3 Ölü, 2 Kişi Tedavi Altında

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde sobadan sızan gazdan zehirlenen 62 yaşındaki Medine ve 65 yaşındaki Mahmut Kalyoncu ile torunları 11 yaşındaki Mert Ali Kalyoncu öldü. Kalyoncu çiftinin engelli oğlu 30 yaşındaki Erhan Kalyoncu ile başka torunları 12 yaşındaki Mahmut Can Kalyoncu tedavi altına alındı.

MERAK EDİP EVE GİDEN ÇALIŞANI 112'YE HABER VERDİ

Yaylacık Mahallesi'ndeki bir apartmanda oturan Medine Kalyoncu ile benzeri Mahmut Kalyoncu ve engelli oğlu Erhan ve torunları Mert Ali ile Mahmut Can Kalyoncu sobadan sızan gazdan zehirlendi. Mahmut Kalyoncu'nun işyerine gitmemesi üstüne merak ederek eve giden çalışanı Emin Civelek uzun zaman kapıyı çaldı. Mahmut Can Kalyoncu'nun yarı baygın durumda kapıyı açması üstüne içeri giren Civelek, evdekileri hareketsiz yatarken bulunca 112 Acil Servisi'ni aradı. Sevk edilen ekipler, Medine, Mahmut ve Mert Ali Kalyoncu'nun vefat ettiğini belirleme etti. Mahmut Can ve Erhan Kalyoncu ambulansla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar