Trabzon Özel Alparslan Koleji, mezunlarını uğurladı

Türkiye çapında kazandığı başarılarla adından söz ettiren Trabzon Özel Alparslan Koleji, mezuniyet programında öğrenciler, veliler ve kurum çalışanlarını buluşturdu. Okul bahçesinde düzenlenen ve ailelerin de katılımıyla gerçekleşen...

Google Haberlere Abone ol
Trabzon Özel Alparslan Koleji, mezunlarını uğurladı

Türkiye çapında kazandığı başarılarla adından söz ettiren Trabzon Özel Alparslan Koleji, mezuniyet programında öğrenciler, veliler ve kurum çalışanlarını buluşturdu. Okul bahçesinde düzenlenen ve ailelerin de katılımıyla gerçekleşen törende 12'inci dönem mezunları sahne aldı. Alparslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fikret Dokumacı, mezuniyet törenin yaptığı konuşmada, öğrencilere eğitim aldıkları kurumun önemine dikkat çekti. Dokumacı, "Sizler eğitimde kaliteyi ön planda tutan bir lisede eğitim aldınız. Yönetici, öğretmen ve velilerimiz yalnız bugünün değil, geleceğin de en iyileri olabilmeniz için elinden geleni yaptı. Eğitimcilerimiz, sizleri fikir üretebilen üçüncü bin yılın mimarları olarak gördü. Mezuniyet sonrasındaki yıllarda bu tabloyu daha iyi değerlendirip, güzellikleri anacağınızdan eminim." dedi.

Mezuniyet töreninde 2013-2014 eğitim-öğretim yılında TUBİTAK Proje yarışması bölge ikinciliği, YGS Trabzon birinciliği, Türkiye 42'nciliği, gençler taekwondo Türkiye beşinciliği, Trabzon birinciliği, masa tenisi il üçüncülüğü ve kompozisyon yarışması il ikinciliği gibi farklı branşlarda elde edilen başarıları elde eden öğrenciler plaketle ödüllendirildi.

Tören, mezun öğrencilerle 11.sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen bayrak-flama devir teslim töreniyle devam etti. Alparslan Anadolu Lisesi birincisi Abdussamet Genç ile Alparslan Fen Lisesi birincisi Kamer Faruk Coşkun, mezuniyet kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu bröveyi çakarak başarılarını tescilledi. Mezuniyet töreni, ailelerin öğrencilere plaket takdimi ve aile fotoğrafı çekimiyle devam etti. Mezun sınıfları rehberliğini yapan öğretmenlerin de plaket almasıyla kep atma töreni konfetiler eşliğinde gerçekleştirildi. Sonrasında gerçekleştirilen veda konuşmaları ve fotoğraf çekimleri sırasında hem öğrenciler hem veliler hem de öğretmenler duygulu anlar yaşadı.

CİHAN

Yorumlar