Tosun: Ticaret meslek lisesi inşaatı devam edecek

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yarım kalan ticaret meslek lisesi inşaatının gerekli çalışmaların tamamlanmasından sonra devam edileceğini belirtti.Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaptığı açıklamada Kula’da değişimin her açıdan...

Google Haberlere Abone ol
Tosun: Ticaret meslek lisesi inşaatı devam edecek

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yarım kalan ticaret meslek lisesi inşaatının gerekli çalışmaların tamamlanmasından sonra devam edileceğini belirtti.

Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaptığı açıklamada Kula’da değişimin her açıdan devam ettiğini ifade etti dedi. Başkan Tosun açıklamasında şöyle dedi: ‘’Kula Belediyesi olarak hizmetlerin aksamaması için tüm gayretimiz ile mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın fikir ve düşüncelerini alarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Ticaret meslek lisesi için gerekli kaynak bulunur bulunmaz inşaat tamamlanarak çocuklarımızın hizmetine açılacaktır. 500 bin Türk Lirası'nın yanı sıra 300 bin Türk Lirası da Kula Belediyesi'nin verdiği taahhüt vardır. Toplamda 800 bin Türk Lirası yapan bir külfet belediyemizin üzerindedir. Kula Belediyesi olarak taahhüt ediyoruz, Kula’da hiçbir iş yarım kalmayacak.’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar