Torun'dan Kozan'a ziyaret

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Kozan Belediye başkan adayı Kazım Özgan’ın Türkeli Mahallesi'nde gerçekleşen toplantısına AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun da katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Torun'dan Kozan'a ziyaret

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Kozan Belediye başkan adayı Kazım Özgan’ın Türkeli Mahallesi'nde gerçekleşen toplantısına AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun da katıldı.
10 yıllık hizmet döneminde Türkeli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Başkan Özgan, “Daha önceki toplantılarımızda mahalleli hemşehrilerimiz 'Başkanım bizi çukurlardan ve sineklerden kurtar' dediler ve biz de halkımızın bu sorunlarına cevap verip altyapı çalışmalarıyla bölgeyi ilk olarak sinekten kurtardık ve sonrasında asfaltsız yolları asfalt ile buluşturduk. Mahallemize yer yer parkların yanı sıra bazı caddelerimizin kaldırımları yapıldı. Yine mahallemiz içerisinden gecen derenin ıslahı devam etmektedir.”
dedi.

Tarihi Roma Köprüsü’nde süren restorasyon çalışması nedeniyle bölgede yapımı devam eden ikinci alternatif köprünün on gün içerisinde inşaatının tamamlanarak trafiğe açılacağını ifade eden Başkan Özgan, “Muhalefet bugünlerde köprümüz üzerinden siyaset yapıyor. Tarihi Kozan Köprümüz onarılıyor, ama muhalefet köprü trafiğe kapandı diyorlar. Peki biz on gün sonra bu köprüyü açacağız o zaman ne diyecek bunlar? On gün içinde ikinci köprümüzü açıyoruz ve inşallah yakın zamanda da tarihi köprümüzü trafiğe açacağız.” diye konuştu.

Şevkiye hastalığının asıl adının tatarcık humması olduğunu ve bu hastalığın içme suları ile hiçbir bağlantısının olmadığını daha önce de yetkili makamlardan almış oldukları belgelerle kanıtladıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Özgan, “Muhalefet yine 2009 yılında da bugünkü oynadıkları oyunu oynadılar ama tutturamadılar. Neymiş efendim şevkiye hastalığı sudan bulaşıyormuş. Sen Sağlık Bakanlığına sordun mu? Sağlık Grup Başkanlığına sordun mu? Mega proje dediler, çıka çıka projelerinden su çıktı. Yine bunların projesine göre ilçeye en yakın ırmaktan su getireceklermiş. En yakın dedikleri yer Bucak Cennet Vadisi yine pompa ile suyu basmak zorundasınız. Orda da gerçekten boşa düştüler. Biz Yedigöze Su Hizmetler Birliğini kurduk, demek ki bundan haberleri yok. Ben o arkadaşa git büyükşehir belediye adayınız Hüseyin Sözlü’ye sor bakalım Yedigöze Su Hizmetler Birliğini kim kurmuş ve bu birliğin başkanı ve amacı nedir öğren de gel dedim. Bunlar hiç araştırma yapmadan ve düşünmeden konuşuyorlar.” diye konuştu. Özgan, Kozan’da yapılan TOKİ konutlarının mimarının Abdullah Torun’un olduğunu sözlerine ekledi.

Seçim çalışmaları sebebiyle Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçeleri ve köylerini gezdiklerini kaydeden AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, şu anda 16 büyükşehir belediyesi arasında en pahalı suyu ASKİ'nin sattığını iddia etti. Torun, "Bunlar içerisinde de Adana’da en pahalı suyu Ceyhan ilçesi satmaktadır. ASKİ’den en pahalı suları ile topladıkları paralarla işçi ve memurlarının maaşını yatırıyor Adana Büyükşehir Belediyesi. Bunların halleri harap. Bırakın Kozan’ı Adana’ya bile bir çivi çakacak halleri yok.” eleştirisinde bulundu. CİHAN

Yorumlar