Torun ve Özgan kahvaltıda projelerini anlattı

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun ve AK Parti Kozan Belediye başkan adayı Kazım Özgan, sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi, daha sonra esnaf gezisinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Torun ve Özgan kahvaltıda projelerini anlattı

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun ve AK Parti Kozan Belediye başkan adayı Kazım Özgan, sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi, daha sonra esnaf gezisinde bulundu.

Kale Şelale’de verilen kahvaltıda konuşan Başkan Özgan, “Biz daha önce Kozan’ın elli yıllık geleceğinin planını yapmıştık. Bunu yaparken de tüm siyasi partilerin ve gençlerimizin görüşleri alındı. Yedigöze Su Projesi ile ilgili dün Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun da katılımı ile İmamoğlu ilçemizde temel atma törenlerimiz oldu. İnşallah yakın bir zamanda bu proje ile ilçemizin gerekli su ihtiyacını karşılayacağız.” dedi. Abdullah Torun’un Adana için büyük bir fırsat olduğunu kaydeden Özgan, “Kendisi ilçemizdeki TOKİ konutlarının mimarıdır. Adana, Abdullah Torun ile birlikte makus tarihini yenecek ve yeniden eski günlerindeki gibi ülkemizin dördüncü büyük vilayeti olacaktır. Sabancılar başta olmak üzere birçok yatırımcı yerel yönetimler yüzünden Adana’yı terk ettiler. İnşallah Adana AK Parti ile birlikte bu kayıpları telafi edecektir.” şeklinde konuştu.

AK Partili belediyelerin birçok hizmetten yararlanırken Adana’nın bu hizmetlerden geri kaldığını ifade eden AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün Kozan’da şelalemizin yanında kahvaltı yapabiliyoruz. İşte bu ak belediyeciliğin hizmetidir. Ama bu tarzda hizmetleri Adana ve birçok ilçemizde göremezsiniz. Hakikaten Sayın Başkanımız ilçemizin dört bir yanını sosyal tesisler ile donatmış. AK Partili belediyelerimizde buna benzer çeşitli hizmetler görüyoruz. Adana maalesef bugün birçok hizmetten geri kaldı. Adana ve Kozan için yapılacak çok işimiz var.”
Kozan’a bağlı birçok köy ve yaylanın sorunlarını bildiklerini hatırlatan Torun, “Kozan’ın Göller yöresinin içme suyu problemi var. Tabi bu alan daha önce Kozan Belediyemizin sorumluluk alanı değildi ama bugün Büyükşehirimizin alanı olacaktır ve biz o su problemini de çözeceğiz. AK Parti demek hizmet, şehircilik, insanların huzur dolu bir ortamda yaşadığı alan demektir. Bugüne kadar ki yönetim Ceyhan’ın su sorununu çözemediler ama biz çözeceğiz.” diye kaydetti.

İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın vermiş olduğu sözlerin kendilerini bağladığını ifade eden Torun, “Kazım Başkanımız veya Yusuf Bilgili Başkanımızın herhangi bir yerde vereceği her söz bizi bağlar. İnşallah Adana’mızın, Kozan ve köylerimizin yüzü bundan sonra daha çok gülecek. Adana Büyükşehir Belediyesi borç batağında. Şuana kadar borçları 230 milyon Türk Lirası. Biz bu zihniyetlere müsaade edip etmemekte takdir halkımızındır.” diye konuştu.

Torun, Kozan’a doğalgaz ile Kozan-İmamoğlu ve Yüreğir arası hafif raylı sistemin getirileceği sözünü yineledi. AK Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili’nin de katıldığı program, esnaf gezisi ile devam etti. CİHAN

Yorumlar