Torun: Bu şehrin ihtiyacı olan tek şey çok çalışmak

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, Adana Ticaret Odası’nı (ATO) ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Torun: Bu şehrin ihtiyacı olan tek şey çok çalışmak

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, Adana Ticaret Odası’nı (ATO) ziyaret etti.

ATO Başkanı Atilla Menevşe, Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Abdullah Torun, şehrin ihtiyacı olan tek şeyin ‘çok çalışmak’ olduğunu söyledi.

Başkan Menevşe, yaşadıkları sıkıntıları ve iş dünyasının yerel yönetimlerden beklentilerini aktardı.

ATO başkanı ve yöneticilerinin dile getirdikleri değerlendirmelere katıldığını belirten Abdullah Torun, birçok alanda çok geniş bir potansiyele sahip olan Adana’nın kalkınabilmesi için herkesin çok çalışması gerektiğine dikkat çekti.

Tembel yöneticilerin şehre hiçbir şey kazandırmadığını, aksine kaybettirdiğini aktaran Torun, “İş dünyasının taleplerine kulak tıkanmasından dolayı Adana bugüne kadar maalesef hak ettiği ölçüde kalkınamadı. Yatırımcılarımız küstürüldü. Yerel yöneticilerin, iş dünyasının temsilcileri ile diyalog halinde olmaması, Adana’ya kaybettirdi. Bu olumsuzluğa son vermek istiyoruz. Ekonomide, kültürde, sporda, modern şehircilikte, sosyal yaşamın her alanında gelişmiş bir Adana’nın önünde engel olan prangaları söküp atmak istiyoruz .” dedi.

YATIRIMCILARI BELEDİYE BANDOSUYLA KARŞILAYACAĞIZ
Seçimin ardından Adana’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını vurgulayan AK Parti adayı, “Bu kentin ekonomik anlamda kalkınması, yatırım ortamlarının geliştirilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve tüm meslek kuruluşlarımızla birlikte uyum içinde hareket edeceğiz. Yatırımın önündeki engelleri kaldırmaya ve Adana’ya yatırım yapmak isteyenleri, belediye bandosuyla karşılamaya hazırız.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar