Torun: Bu seçim Adana’nın kaderini belirleyecek

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, Kozan ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Torun: Bu seçim Adana’nın kaderini belirleyecek

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, Kozan ilçesinde partililerle bir araya geldi.

AK Parti ilçe teşkilatında, İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Belediye Başkanı Kazım Özgan ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Torun, parti teşkilatı ve vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

Abdullah Torun’un parti tabanının benimsediği bir aday olduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili; “Kendisi daha önce milletvekilimizdi ve vekillik dönemi sona erdikten sonra bile partimizle olan diyalogunu hiçbir zaman koparmadı ve sürekli istişare içerisindeydi. O nedenle kendisi partimizin tabanının benimsediği ve kabullendiği bir adayımızdır. Ben Kozan adına Abdullah Bey’in aday olmasına çok sevindim. Allah yolunu açık etsin diyorum. İnşallah 30 Mart sabahı kendisini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.” dedi.

TOKİ Konutlarının Kozan’a kazandırılmasında Abdullah Torun’un büyük desteği olduğunu belirten Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Abdullah Torun Bey’in milletvekilliği zamanında yanına gittiğimizde her zaman ilçemize hizmet noktasında bize yardımcı oldu. Özellikle TOKİ konutlarının ilçemize kazandırılmasında bize daime yardımcı olmuştur. Abdullah Bey, Adana ve Kozan için büyük bir şans. Çalışmalarımızda Adana ve Kozan için birlikte hareket edeceğiz.” diye konuştu

Kozan’da kendini evinde gibi hissettiğini belirten AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun da “İnşallah 30 Mart sabahı sizlerle beraber Adana’yı AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracağız. AK Parti kurulduğu günden bugüne 7 seçime girdi ve hepsinde de bu milletin emanetini yere düşürmedi ve milletin emanetine sahip çıktı. Herkesin bizden hizmet isteme hakkı vardır. Çevre il ve ilçelere gittiğimiz zaman onların gelişme hızları Adana’mıza göre çok fazla. Bu seçim Adana’nın kaderidir. Bu seçimi Adana’da mutlaka almalıyız.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar