Toroslu öğrencilerden ‘Karne hediyem Soma’ya’ projesi

Toros Akdeniz Koleji öğrencileri karne hediyelerini Soma’ya gönderecek. Toros Akdeniz Koleji öğrencileri değerler eğitimi kapsamında bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak yardım projesi kapsamında okulda velilerin katılımıyla düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Toroslu öğrencilerden ‘Karne hediyem Soma’ya’ projesi

Toros Akdeniz Koleji öğrencileri karne hediyelerini Soma’ya gönderecek. Toros Akdeniz Koleji öğrencileri değerler eğitimi kapsamında bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak yardım projesi kapsamında okulda velilerin katılımıyla düzenlenen kermesten elde edilen geliri Soma’da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.

Soma’da yaşanan ve 301 kişinin ölümüyle sonuçlanan maden faciasının yaraları sarılmaya devam ederken bir kampanya da Antalya’dan geldi. Antalya Toros Akdeniz Koleji gerçekleştirdiği yardım projesi kapsamında okulda velilerin katılımıyla kermes düzenlenecek. Kermesten elde edilecek gelir Soma’ya bağışlanacak.

Antalya Toros Akdeniz Koleji Müdürü Hüdayi Başın, Antalya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünce sürekli gündemde tutulan değerler eğitimi projelerine çok fazla ihtiyaç olduğunu söyledi. Bu proje kapsamında geçen yıl öğrencilerin ‘Karne Hediyem Afrika’da Su Kuyusuna’ diyerek yaptığı sosyal sorumluluk projesi sonrası Sudan’da bir su kuyusu açıldığını hatırlatan Hüdayi Başın, bu yılki projelerini ise Soma için düşündüklerini açıkladı.

Bu projeyi ‘Yalnız değilsiniz, sizleri unutmadık ve her zaman kalbimiz sizlerle’ demek için hayata geçirdiklerini vurgulayan Başın, “Aynı zamanda öğrencilerimize, sosyal olaylara duyarsız kalmamaları konusunda bir fırsat eğitimi de sundu bu proje. Projeye destek veren bütün öğrenci, öğretmen, aile ve sevenlerimize teşekkür ederken, Cenab-ı Allah’tan bu tür felaketleri yaşamamamız için duacıyız.” dedi. CİHAN

Yorumlar