Toroslu öğrenciler teniste Antalya şampiyonu

Toros Akdeniz Koleji öğrencileri okullar arasında düzenlenen Yıldız Erkek Tenis Müsabakaları'nda Antalya şampiyonu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Toroslu öğrenciler teniste Antalya şampiyonu

Toros Akdeniz Koleji öğrencileri okullar arasında düzenlenen Yıldız Erkek Tenis Müsabakaları'nda Antalya şampiyonu oldu. Takım, Trabzon’da yapılacak olan Türkiye birinciliği turnuvasında turizm şehrini temsil edecek.

Okullar arasında düzenlenen yıldız erkek tenis müsabakaları final maçları ile sona erdi. Finalde Kutsal Korkmaz ve Mert Çelik ikilisi ile oynayan Toros Akdeniz Koleji, rakibi Mecdude Başakıncı Ortaokulu takımını 2-1 lik sonuçla yendi. Geçen yıl da Antalya 2.’si olup Türkiye finallerine katılan Toros Akdenizli tenisçiler, 34 takım arasında ilk 7’ye girmişti.

Bu sene öğrencilerinden çok ümitli olduklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Aydın: "Sporcularımız geçen yıl da Türkiye finallerine katılarak iyi bir tecrübe kazandı. Türkiye finallerinde Antalya’yı en iyi şekilde temsil edip kupayla dönmek istiyoruz." dedi.

Öte yandan okullar arası küçük erkekler yüzme yarışmalarında Toros Akdeniz Koleji öğrencisi Okan Elidemir de 100 metre kurbağalama yüzmede bronz madalya aldı.
CİHAN

Yorumlar