Toroslu öğrenciler karikatür sergisi açtı

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Toros Yağmur Lisesi öğrencileri, karikatür sergisi açtı. 'Dile Gelse Çizgiler' adıyla okul içinde açılan sergide şair ve yazarların karikatürleri yer aldı.Söz konusu etkinlikte...

Google Haberlere Abone ol
Toroslu öğrenciler karikatür sergisi açtı

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Toros Yağmur Lisesi öğrencileri, karikatür sergisi açtı. 'Dile Gelse Çizgiler' adıyla okul içinde açılan sergide şair ve yazarların karikatürleri yer aldı.

Söz konusu etkinlikte profesyonel sanatçılar tarafından çizilen karikatürlerin yanı sıra öğrencilerin elinden çıkan eserler de sergilendi.

Öğrencilerin her alanda fikir ve bilgi sahibi olmalarını istediklerini ifade eden Toros Yağmur Liseleri Müdür Yardımcısı Özer Sevim , “Mizah yönü güçlü insanların hayata daha olumlu baktıklarını, içinde bulundukları her ortama daha iyi uyum sağladıklarını düşünüyorum. Karikatür sanatı ince bir mizahı içinde barındırıyor. Bunları üreten insanların da bu ince çizgiden dolayı topluma karşı duyarlılıkları artıyor. Öğrencilerimizi bu mizahi anlayışlarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar