Toroslu kızlar badmintonda Antalya birincisi oldu

Antalya İl Milli Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından tüm Antalya genelinde yapılan Küçük Kızlar Badminton Yarışması'nda Toros Koleji şampiyon olarak Antalya’yı Türkiye finallerinde temsil etme hakkı kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Toroslu kızlar badmintonda Antalya birincisi oldu

Antalya İl Milli Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından tüm Antalya genelinde yapılan Küçük Kızlar Badminton Yarışması'nda Toros Koleji şampiyon olarak Antalya’yı Türkiye finallerinde temsil etme hakkı kazandı. Tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğu göğüsleyen Toroslu öğrenciler, aynı başarıyı Türkiye finallerinde de göstermek istiyor.

Toros Koleji Okul Müdürü Onur Meşekoparan, amaçlarının okuldaki tüm öğrencilerin spor yapmasını sağlamak olduğunu hatta bunun biraz daha ötesi olarak lisanslı sporcu olmasını sağlamak olduğunu kaydetti. Meşekoparan, bu yıl yapılacak olan turnuvalara 36 kategoride takım çıkardıklarını, ciddi bir sayıda öğrencilerine lisans çıkardıklarını hatırlattı. Meşekoparan, "Bu başarıda katkısı olan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder diğer branşlarda da aynı başarıları temenni ederim." dedi.
CİHAN

Yorumlar