Toroslar'da amfi tiyatro ve yüzme havuzu inşaatları sürüyor

Mersin merkez Toroslar Belediyesi tarafından inşa edilen, amfi tiyatro ve olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmalarının sürdüğü bildirildi.     İlçede; sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yeni adresi olacak...

Google Haberlere Abone ol
Toroslar'da amfi tiyatro ve yüzme havuzu inşaatları sürüyor

Mersin merkez Toroslar Belediyesi tarafından inşa edilen, amfi tiyatro ve olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

    İlçede; sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yeni adresi olacak olan H.Okan Merzeci Mahallesi’ndeki 9 bin metrekare alanda, 3 bin kişi kapasiteli amfi tiyatro ile Çukurova Mahallesi’ndeki 18 bin metrekare alanda 50x25 cm ölçülerindeki yüzme havuzunun büyük bir bölümü tamamlandı.

    Çalışmaları yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, konserlerin yanı sıra, birbirinden özel gösteri ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan Amfi Tiyatro ile ilçede büyük bir eksiklik olan yüzme havuzunu Toroslar’a kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

    Göreve geldikleri 11 yılda; kültür merkezinden, cumhuriyet meydanına, spor tesislerinden, parklara ve modern kapalı pazar alanlarına kadar ilçeye sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda katkı sağlayacak dev projelere imza attıklarını vurgulayan Tuna, amaçlarının Toroslar halkının hak ettiği hizmeti yerinde alabilmesi olduğunu kaydetti.

    İçerisinde; tesis binası, havuz başı aktivite alanı, kafeterya, duş ve soyunma odaları, hakem ve yönetim bölümleri ile otoparkın da yer alacağı yüzme havuzunu en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacaklarının bilgisini de veren Tuna, amfi Tiyatro’nun da Toroslar’ın ve Mersin’in sosyal hayatına ayrı bir canlılık katacağına dikkat çekti. CİHAN

Yorumlar