Toros Yağmur Lisesi, öğrencileri İspanya'yı gezdi

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde Antalya'da hizmet veren Toros Yağmur Lisesi, öğrencilerine İspanya gezi düzenledi. Altı günlük programda ülkenin tarihi yerlerini gezen öğrenciler yabancı dil pratiği yapma imkanı da buldu. Daha önce İngiltere,...

Google Haberlere Abone ol
Toros Yağmur Lisesi, öğrencileri İspanya'yı gezdi

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde Antalya'da hizmet veren Toros Yağmur Lisesi, öğrencilerine İspanya gezi düzenledi. Altı günlük programda ülkenin tarihi yerlerini gezen öğrenciler yabancı dil pratiği yapma imkanı da buldu.

Daha önce İngiltere, İtalya, Amerika ve Dubai'ye gezi düzenleyen Toros Yağmur Lisesi, bu sene öğrencilerini İspanya'ya götürdü. Organizasyon kapsamında ilk durak Madrid’de İspanya Meydanı, Kraliyet Sarayı, Puerto Del Sol Meydanı, Grand Via Caddesi'ni gezen öğrenciler, Sevilla şehrine uçakla geçiş yaptı. Sonra da Cordoba ve Granada şehirlerine uğradı. Burada Endülüs Medeniyetine ait eserleri ve İspanya kültürünü tanıma fırsatı buldu. Gezi boyunca İngilizce pratik yapan öğrenciler birkaç kelime de İspanyolca öğrendi.

2013-2014 eğitim öğretim yılı döneminde ülke içinde öğrencileri için çeşitli geziler düzenlediklerini belirten Toros Yağmur Liseleri Müdürü Serkan Yavuz: etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Ankara, Bursa, Çanakkale, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, İstanbul gibi değişik şehirleri gezen öğrencilerimiz tarihi güzelliklerin yanı sıra bu şehirleri sosyal ve kültürel açılardan da inceledi. İspanya Gezisi ise sene sonunda öğrencilerimize 6 günlük bir tatil imkânı sağladı. Öğrencilerimizin globalleşen dünya şartlarını yerinde görmeleri ve olaylara evrensel değerler boyutunda yaklaşarak yorum getirebilmeleri için her sene en az bir ülkeye gezi düzenliyoruz. Daha öncesinde düzenlediğimiz İngiltere, İtalya, Amerika ve Dubai gezilerine bir yenisini daha eklemiş olduk. Bu gezilerde öğrencilerimiz kendi kültürlerini yaşarken değişik kültürleri de tanıma fırsatı buluyorlar. Gezerken hem eğleniyorlar hem de ufukları genişliyor. Öğrencilerimiz ve velilerimiz için hem yurt içi hem de yurt dışı gezilerimiz devam edecek.”

CİHAN

Yorumlar