Toros Sema Koleji Suriyeliler için gıda ve giyecek malzemesi topladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Özel Toros Sema Okulu, Suriye ailelere gıda ve giyecek yardımı topladı.

Google Haberlere Abone ol
Toros Sema Koleji Suriyeliler için gıda ve giyecek malzemesi topladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Özel Toros Sema Okulu, Suriye ailelere gıda ve giyecek yardımı topladı. Toplanan yardımların Kimse Yok Mu Derneği ile gönderileceği belirtildi.

Gıda ve giysi yardımı ile ilgili açıklama yapan Toros Sema Koleji Müdürü Ahmet Çakır, çetin kış şartlarında 'Kimse yok mu diyen' Suriyelilere 'bizde varız' diyerek yardım topladıklarını söyledi. Suriye'de iç savaşa bağlı sivil insanlar ve masum çocukların zor şartlar altında hayata tutunmaya çalıştığını belirten Çakır, çetin kış şartlarında bebek ve çocuk ölümlerinin yürekleri dağladığını kaydetti.

Çakır, yardım kampanyası ile ilgili şu bilgileri verdi: "Mağdur durumdaki insanlara yardım eli uzatmak hepimizin insanlık görevi. Kimse yok mu diyenlerin kimsesi olmakta komşuluk görevi. Sema Koleji olarak komşumuza sahip çıkmak için velilerimizle birlikte gıda, giyim ve battaniye kampanyası başlattık. Bu kampanyada bizlere destek veren velilerimize teşekkür ediyorum. Suriyeli kardeşlerimizin en temel ihtiyacı olan gıda ve giyinme ihtiyacında bir yaraya merhem olabildiysek ne mutlu bize." dedi. CİHAN

Yorumlar