Toros Sema Koleji öğrencileri Çanakkale'yi gezdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Özel Toros Sema Anadolu ve Fen Lisesi, öğrencileri için Çanakkale ve İstanbul gezisi düzenledi.Okulun Gezi ve İnceleme Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik iki gün sürdü. Öğrenciler, özel...

Google Haberlere Abone ol
Toros Sema Koleji öğrencileri Çanakkale'yi gezdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Özel Toros Sema Anadolu ve Fen Lisesi, öğrencileri için Çanakkale ve İstanbul gezisi düzenledi.

Okulun Gezi ve İnceleme Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik iki gün sürdü. Öğrenciler, özel rehberler eşliğinde Çanakkale ve İstanbul'un tarihi yerlerini öğrendi. Öğrencilerin her iki şehri de ilk kez gördüğü belirtildi.

Okul Müdürü Ferda Karaağaç, geziyi, öğrencilerinin Çanakkale ruhunu anlamaları için düzenlediklerini belirterek, "Vatan uğruna canlarını feda eden bu aziz şehitlerin torunları olarak, cennet vatanımızı ne zorluklarla, hangi fedakarlıklarla kazanıldığının yerinde görülmesi için böyle bir gezi düzenledik. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan o topraklardaki maneviyatın yerinde hissedilmesini sağlamak, nesillerimizin daha bilinçli, vatan sevgisi ve millet sevgisi ile yetişmesi için bu tür gezileri önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar