Toros öğrencileri matematik yarışmasında 5 madalya aldı

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde Antalya'da hizmet veren Toros Akdeniz Ortaokulu öğrencileri, 12.

Google Haberlere Abone ol
Toros öğrencileri matematik yarışmasında 5 madalya aldı

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde Antalya'da hizmet veren Toros Akdeniz Ortaokulu öğrencileri, 12. Ulusal Servetgazi Matematik Yarışması'ndan (SERİMYA) 5 madalya ile döndü. Denizli'de düzenlenen, 22 ilden 111 okulun katıldığı ve 670 öğrencinin yarıştığı organizasyonda Toroslu öğrenciler 2 gümüş ve 3 bronz madalya aldı.

Özel okulların beş, devlet okullarının ise yedi öğrenci ile katılabildikleri yarışmada 8. sınıf öğrencilerine soru yöneltilerek 150 dakika süre verildi. Özel Toros Akdeniz Ortaokulu öğrencilerden Ufuk Demiray ve Özgen Şafak Karakuş gümüş madalya, Hakan Karakuş, Ahmet Musa Semerci ve Şebnem Karaçubuk bronz madalya kazandı.

Olimpiyat çalışmalarının Toros Eğitim Kurumları'nın vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Özel Toros Akdeniz Ortaokulu Müdürü Hüdayi Başın, yetenekli öğrencilerin ilköğretimden itibaren keşfedilip en iyi şekilde olimpiyat ekibi tarafından çalıştırıldıklarını ifade etti. Başarılarına yenilerini eklediklerini belirten Başın, başarıda emeği geçen tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar