Toros Eğitim Kurumları Van'daki kardeş okulları ziyaret etti

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Serik Toros Kaynak Koleji, Manavgat Toros Sema İlkokulu-Ortaokulu ve liseleri idarecileri ve bazı veliler ile Van-Gürpınar’da bulunan kardeş okulları ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Toros Eğitim Kurumları Van'daki kardeş okulları ziyaret etti

Toros Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Serik Toros Kaynak Koleji, Manavgat Toros Sema İlkokulu-Ortaokulu ve liseleri idarecileri ve bazı veliler ile Van-Gürpınar’da bulunan kardeş okulları ziyaret etti. Karlı havada 2 gün süren ziyaret programı sonrasında okul müdürleri izlenimlerini aktardı.

Manavgat Özel Toros Sema Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Ferda Karaağaç, Özel Toros Sema Ortaokulu Müdürü Hüsamettin Önder, Özel Toros Sema İlkokulu Müdürü Ahmet Çakır ve Serik Toros Kaynak İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Ferhat Yıldırım ile bazı okul velileri kardeş okullar Gürpınar Van Et Lisesi, Gürpınar Bozyiğit İlkokulu-Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri ile köy okullarını ziyaret eden Toros Eğitim Kurumları Müdürleri ayrıca daha önce proje çerçevesinde Manavgat ve Serik’e ziyarete gelen muhtarlara da iade-i ziyaret yaptı. Okul müdürleri Gürpınar Kaymakamı, Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü’nü ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Van şehir merkezinde de ziyaret gerçekleştiren okul müdürleri ve veliler iki günlük gezinin ardından geri döndü.

Manavgat Özel Toros Sema Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Ferda Karaağaç, "Vanlı kardeşlerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Doğunun güzel insanlarıyla karşılıklı ziyaretlerimiz ve iletişimimiz devam edecek. Hem kardeşliğimiz pekiştiriyoruz, hem eğitimi durumlarını gözden geçiriyoruz, hem de sosyal alanlarımızı da geliştirmiş oluyoruz." dedi.

Kar kış demeden kardeşliği pekiştirmek için doğu gezilerini yaptıklarını ifade eden Özel Toros Kaynak İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Ferhat Yıldırım, "Kardeşlik projesi kapsamında yaptığımız bu geziden çok memnun kaldım ve çok şey edindim. Bu proje kapsamında gidip gelmelerimiz devam edecek. Bu proje kapsamında önümüzdeki hafta Van-Gürpınar’daki kardeşlerimizi Serik ve Manavgat’ta üç gün misafir edeceğiz. Türkiye’nin dört bir yanına ‘Gönül Köprüsü’ kurma adına yürütülen sosyal projelerimiz devam edecektir.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar