Toptan: Aman sevgili kardeşlerim, bu oyuna çok geldik, şimdi gelmeyelim

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Türkiye’nin hedefine varmasını engellemeye ve karşılıklı olarak kalpleri kırmaya çalışanlar olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Toptan: Aman sevgili kardeşlerim, bu oyuna çok geldik, şimdi gelmeyelim

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Türkiye’nin hedefine varmasını engellemeye ve karşılıklı olarak kalpleri kırmaya çalışanlar olduğunu belirtti. Köksal Toptan, “Aman sevgili kardeşlerim, bu oyuna çok geldik, şimdi gelmeyelim. Birbirimizi sevmeye, kucaklamaya ve muhabbetimizi devam ettirmeye çalışalım. Çünkü dünyanın her köşesinde Türkiye’ye bakan insanlar var.” dedi.

    Zonguldak Can Polat Pamay Spor Salonu’ndaki Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Toptan, “Siyasette uzun yıllar bulunan bir kardeşiniz olarak Churchill’in sözlerini hiç unutamıyorum. Churchill, Türkiye’yle ilgili bir soru üzerine, ‘Türkiye’ye dikkat edin. Türkiye 250 kilo olmalıdır, 200 kiloya düşmemelidir, 300 kilo da olmamalıdır’ demiştir. Türkiye işte şimdi 300 kiloların üzerine çıktığı için başımıza gaileler açılmak isteniyor. Her zaman şundan dertlendik. Türkiye kalkışa hazırlandığı zaman başına bir işler geliyor. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Nisan, 28 Şubat oluyor da oluyor. Cumhuriyet tarihinde ilk defa bunlardan etkilenmeden pistin sonuna vardı ve havalandı. Artık hiç kimse kalkan bu uçağı, yani Türkiye’yi yeniden piste indiremeyecektir.” diye konuştu.

    "OYUNA GELMEYİN ÇAĞRISI"

    Partililere oyuna gelmeyin çağrısında bulunan Toptan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu Türkiye’nin hedefine varmasını engellemeye çalışanlar içimizden ya da dışımızdan engellemeye, içimize fitne sokmaya, bizi birbirimize gücendirmeye, karşılıklı olarak kalplerimizi kırmaya çalışanlar var. Aman, aman sevgili kardeşlerim, bu oyuna çok geldik, şimdi gelmeyelim. Birbirimizi sevmeye, kucaklamaya ve muhabbetimizi devam ettirmeye çalışalım. Çünkü dünyanın her köşesinde Türkiye’ye bakan insanlar var. Türk bayrağının gölgesinde benim de hakkım var diyen Avrupa’da, Asya’da, Afrika’da binlerce, milyonlarca insan var. Arı kovanına çomak sokmanın bedeli de vardır. Bunu biz biliyoruz. Dünyada 3 kişinin serveti bütün Avrupa’nın gayri safi milli hasılasına eş değer. Böyle adaletsiz bir dünya olur mu? Bizim Suriye, Irak, AB politikamız eleştirilebilir, bunların hepsine saygı duyuyoruz. Ama eleştirmeyle yaralamayı ve hele Türkiye’nin geleceğine kast etmeyi biz de affetmeyiz, millet de affetmez, tarih de affetmez.”

    Toptan, Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan Filyos Vadi Projesi’nin yargı kararlarıyla durdurulmak istenmesine tepki gösterdi.

    ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ BEKTAŞ AÇIKLAMASI

    Aynı zamanda Kozlu Belediye Başkanı olan Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, görev yaptığı Kozlu’yu sattığı yönündeki söylentilere sert tepki gösterdi. Bektaş, şunları söyledi: “Kazandık, sattık, hizmet yaptık. Kozlu’nun nüfusu 34 binden 40 binlere çıktı, Zonguldak’ın nüfusu 109 binden 105 bine düştü. Ben mi doğru yaptım, onlar mı doğru yaptı? Sattığımız yerlerdeki yüzlerce insan SGK’lı olarak çalışıyor. Bizim Kozlu’da sakat olan telefon eder ve Kozlu Belediyesi, ertesi gün akülü arabasını yollar. Zonguldak Belediyesi de 3 bin tane kapak toplayacak da bir tane akülü araba alacak onu fakirlere verecek. Sattık, satmak buysa sattık.” CİHAN

Yorumlar