Toplumcu Düşünce Enstitüsü FEPS’e üye oldu

Toplumcu Düşünce Enstitüsü, başkanlığını Avrupa solunun önemli figürlerinden eski İtalya Başbakanı Massimo D'Alema’nın yaptığı Avrupa İlerici Çalışmalar Vakfı’na (FEPS) üye oldu. Enstitünün üyeliği 25-26 Haziran tarihlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Toplumcu Düşünce Enstitüsü FEPS’e üye oldu

Toplumcu Düşünce Enstitüsü, başkanlığını Avrupa solunun önemli figürlerinden eski İtalya Başbakanı Massimo D'Alema’nın yaptığı Avrupa İlerici Çalışmalar Vakfı’na (FEPS) üye oldu. Enstitünün üyeliği 25-26 Haziran tarihlerinde Brüksel’de yapılan FEPS Genel Kurulu’nda onaylandı.

Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkanı Nebil İlseven, Avrupa Birliği fikrinin bir barış projesi olduğunu vurguladı. Birliğin halkların refahına önem verdiğini dile getirdi. İlseven, Avrupa toplumlarının orta değerler ve hedefler etrafında buluşması gerektiğine de işaret etti.

Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkan Vekili Cengiz Erdoğan ise gerek Türkiye'de gerekse de uluslararası platformlarda faaliyet yürüten düşünce kuruluşları arasında bağların kurumsallaşmasının bir yanda siyaset kurumuna diğer yanda da sivil toplum yapılanmalarına önemli katkılar getireceğini belirtti.

CİHAN

Yorumlar