Toplu taşıma araçlarında çok sayıda bıçak ve soba bulundu

Afyonkarahisar'da emniyet tarafından özel halk otobüsü ve minibüslerde yapılan denetimlerde çok sayıda soba, bıçak ve bir adet tabanca ele geçirildi. Afyonkarahisar'da özel halk otobüsleriyle minibüsler arasında yaşanan gerilim sonrasında...

Google Haberlere Abone ol
Toplu taşıma araçlarında çok sayıda bıçak ve soba bulundu

Afyonkarahisar'da emniyet tarafından özel halk otobüsü ve minibüslerde yapılan denetimlerde çok sayıda soba, bıçak ve bir adet tabanca ele geçirildi.

Afyonkarahisar'da özel halk otobüsleriyle minibüsler arasında yaşanan gerilim sonrasında denetimler sıklaştırıldı. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan asayiş ve trafik uygulamalarında 9 araç trafikten men edilirken, çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı. Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan araçlar ile seyreden kara taşıtlarından 17 adet bıçak, 25 adet sopa, bir adet 9 mm çapında bulundurma ruhsatlı tabanca, bir adet gaz tabancası ele geçirildi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel, il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanabilmesi, suç teşkil eden ve suça konu olabilecek her türlü yasak eşyanın elde edilerek yeni suçların önlenebilmesi, düğünlerde ateşli silah kullanılmasının önlenmesi için mahkemeden alınan arama kararına istinaden şehir içi yolcu taşımacılığı yapan toplu taşıma ve seyreden kara taşıt araçlarında uygulama yapıldığını söyledi.

Özel, öte yandan Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan Toki Evlerine taşınan müştekiye ait eşyalar içerisinden 2 adet bilezik çalan şüpheli şahısların yakalandığını, çalıntı bileziklerin müştekiye teslim edildiğini, yine Fatih Mahallesi'nde yapılan düğün eğlencesinde tabancayla havaya ateş eden şüpheli şahısların 9 milimetre çapında ruhsatlı tabancayla yakalandığını anlattı. CİHAN

Yorumlar