Topkaya: Halkın istediği Bafra'yı kurmak için söz veriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı, Çilhane Mahallesi ve Doğanca beldesi ile seçim çalışmalarına devam etti.

Google Haberlere Abone ol
Topkaya: Halkın istediği Bafra'yı kurmak için söz veriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı, Çilhane Mahallesi ve Doğanca beldesi ile seçim çalışmalarına devam etti. MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, halkın istediği Bafra'yı kurmak için vatandaşlardan destek istedi.

Düzenlenen mitinge Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhan Günaydın, Bafra Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya, Samsun İl Teşkilatı, Bafra İlçe teşkilatı, Bafra Belediye Meclisi üyeleri ve meclis adayları, eski MHP Belediye Başkanı Hasan Aslan, eski ilçe başkanları, bazı sivil toplum dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitingde konuşma yapan MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, "Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlerin son virajında gezmedik yer, konuşmadık vatandaş bırakmayacağız. Sevgili hemşehrilerimizin ayağına gidiyoruz. Gözlerine bakıp söz veriyoruz. Nasıl bir Bafra istediklerini soruyoruz. Bafra için beklentilerinden daha da fazlasını yapacağımızı açıkça ifade ediyoruz. Halkın istediği Bafra’yı kurmak için söz veriyoruz. Biz sözümüzün arkasındayız. Bugün söz verip yarın unutanlardan olmayacağız. Bugün destek istemek için geldiğimiz insanlarımızı yarın kapı önlerinde bekleten, dertlerini kulak arkası edenlerden olmayacağız. Biz bugün nasıl halkımızın arasında başımız dik geziyorsak yarın da yapacağımız hizmetler sonrası aynı şekilde gururla sokaklarda gezeceğiz. Dışarıda insanlar nasıl hizmet yapıldığını Bafra’yı örnek göstererek anlatacak.’’ dedi. CİHAN

Yorumlar