Topkaya: AKP fincan takımı dağıtacağına işçinin maaşını dağıtsın

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, AK Parti'yi "Bafra’da fincan takımı dağıtacağına işçinin maaşını dağıtsın’’ sözleriyle eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Topkaya: AKP fincan takımı dağıtacağına işçinin maaşını dağıtsın

MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, AK Parti'yi "Bafra’da fincan takımı dağıtacağına işçinin maaşını dağıtsın’’ sözleriyle eleştirdi.

Topkaya, MHP İlçe Teşkilatı'nın Kavakpınar Mahallesi'nde düzenlediği mitingdeki konuşmasında, “30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Bafra halkı Bafra Belediyesi'nin mevcut yönetimine ya devam diyecek ya da değiştirecek. 10 yıllık AK Parti belediyeciliği Bafra’da hizmet görememiştir. Kendi Büyükşehir Belediye Başkanları Bafra köy diyor.
Artık 140 mahalle olacaksınız, artık hizmet alacaksınız, diyorlar. Doğru, Bafra 10 yıldır hizmet almıyor. AK Partiler de biliyor bizim gibi Bafra Belediyesi'nin hizmet veremediğini. Değerli mahallelim Belediye Meclis Üyeliği yaptığımız dönemde mecliste Kavakpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapalım dedik. Maalesef AK Parti meclisi bunlara yanaşmadı. Vatandaşlarımızın daha güzel yerlerde, yaşaması için öneriler sunduk. En basitinden kaymakamlığın orayı park yapalım dedik. Buna da yanaşmadılar. Bafra’da büyük bir yeşil alan sorunu var Türkeş Parkı'na 5 yıldır hiçbir şey yapmadılar. Şimdi göz boyamak için bir şeyler yapıyorlar. Yakında açılışını yapar, sonra çıkar en büyük ülkücü benim der ama ülkücü insanın yeri Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Bundan haberi yok herhalde." ifadelerini kullandı.

Bafra Belediyesi'nin poşetle fincan takımı dağıttığını duyduklarını anlatan Topkaya, "Herhalde unuttukları bir şey var, fincanın hatırı olmaz, kahvenin hatırı olur. Bunlar bunu da beceremiyorlar. Sen erzak dağıtacağına önce alnının teri ile çalışan işçi kardeşlerimizin maaşlarını öde de ondan sonra para kalırsa erzak dağıtırsın. Bana bu gün bilgi geldi, 50'ye yakın Bafraspor’a futbolcu geldi gitti. Şu anda küme düşüyor. Bafraspor bütçesi trilyonlarla ölçülüyor ama Kavakpınar'ın kaldırım sorunu ile ilgilenen var mı onu merak ediyorum. Şimdi soruyorum size 10 yıllık Bafra Belediyesi Kavakpınar Mahallesi'ne ne verdi? Biz Bafra Milliyetçi Hareket Partisi olarak idari ve teknik kadrolarımızla gurur duyacağımız bir Bafra’yı yeniden inşaat etmeye hazırız.’’ şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar