Topbaş'tan yeni Taksim müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’nı yeşillendirme çalışmalarının Mart ayında başlayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş'tan yeni Taksim müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’nı yeşillendirme çalışmalarının Mart ayında başlayacağını söyledi. Topbaş, Taksim'in bol ağaçlı ve çiçeklendirilmiş bir meydan olacağına dikkat çekti.

Beyoğlu’nda yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldı. Beyoğlu’nda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Topbaş, Taksim-Yenikapı Metro Köprüsü ile Beyoğlu'nda oturanların metroya binerek İstanbul’un her tarafına hızlı ve güvenli bir şekilde gidebileceğini söyledi. Topbaş: “Şişhane’den Mecidiyeköy yönünde yapacağımız Havaray ile burada ulaşım daha da kolay hale gelecek. Ve bunu yaparken de minibüsçü esnafını mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Taksim’de yapılan alt geçit ve meydanın düzenlenmesi için ihale tekliflerini almaya başladıklarını dile getiren Topbaş, şöyle devam etti: “Taksim'de çok önemli bir yatırım yaptık. Ancak şu anda tamamlanmamış bir yatırım var. Mart ayı başında Taksim Meydanı düzenleme ihalesi yapılacak. Ve inşallah Taksim Meydanı yeşil dokusuyla mümkün olduğu kadar bol ağaçlı ve çiçeklendirilmiş bir yere dönüşecek. Bugüne kadar ne söylediysek yaptık.”
CİHAN

Yorumlar