Topbaş’tan taksici esnafına ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Küçükçekmece'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş’tan taksici esnafına ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Küçükçekmece'de vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Atakent'te taksi durağına uğrayan Topbaş, taksicilerin taleplerini dinledi.

Kadir Topbaş, Küçükçekmece'de vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz ile birlikte Atatürk Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Topbaş, Meclise Küçükçekmece’yi ilgilendiren iki projeyi verdiğini söyledi. Topbaş, “Sefaköy- Halkalı- Başakşehir Havaray projesi. Planları işlendi. Bir diğeri Bağcılar Kirazlı- Halkalı metrosu, planlara işlendi. Ama Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri karşı oy verdiler reddettiler bunu bilin. Cumhuriyet Halk Partisi sizin için yaptığımız planlara karşı durdular, ama meclisten geçti.” ifadelerini kullandı.

Mecidiyeköy’den Mahmutbey’e metro temeli attıklarını hatırlatan Topbaş, “Mahmutbey’den Mehmet Akif ve Atatürk mahallelerinden geçecek olan metro devamını da TEMA Park’a kadar götüreceğiz.” diye konuştu.

Topbaş, konuşmasının ardından seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini kesti. Topbaş daha sonra Atakent'te bulunan taksi durağına uğradı. Topbaş, taksicilerin taleplerini dinledi.
CİHAN

Yorumlar