Topbaş'tan pankart tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultangazi'de vatandaşlara hitap etti.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş'tan pankart tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultangazi'de vatandaşlara hitap etti. Bir vatandaşın açtığı pankarta tepki gösteren Topbaş, pankartın indirilmesini istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmalarına Sultangazi'de devam etti. Topbaş, Sultangazi Merkez Camii'nde kıldığı cuma namazı çıkışı meydanda toplanan vatandaşlara seslendi. Meydanda toplanan kalabalığın taşıdığı ilginç dövizler de dikkat çekti. Programda "Kadir Başkanım Başbakanımdan it gibi yılıyorlar" pankartı açıldı. Pankartı fark eden Topbaş, “Bize yakışmaz!" diyerek pankartın indirmesini istedi.

‘TOPKAPI TRAMVAYI METROYA DÖNÜŞTÜRÜLECEK’

Sultangazi'den geçen Topkapı tramvayının metroya çevrileceğini söyleyen Topbaş, şunları kaydetti: “Şuanda bir tramvayınız var. 2004'te göreve geldiğimde bu tramvayın yanlışlığını söyledik. Şimdi inşallah bu tramvayı Vezneciler’den Habipler’e kadar metroya çeviriyoruz. Hemen çalışmaya koyun ihaleye hazırlayın dedim. Bu sıkıntı bitecek inşallah. Habiplerden sonrasının ise Ulaştırma Bakanlığımızla görüştük Arnavutköy üzerinden 3. havaalanına ulaştıracak. Sultangazi nereden nereye gidiyor.”

Sultangazi Spor kulübü için bir stadyum yapılacağını söyleyen Topbaş, konuşmasına boynuna asılan Sultangazi takımının atkısı ile devam etti. Topbaş, “Başkana yer göster stad yapalım dedik. Bugüne kadar ne geldiyse yerine getirdik. İhtiyaç olanı ortaya koyduk. Bunu yaparken de muhalefet belediyeleri bırakalım demedik. Çünkü biz insana hizmet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar