Topbaş’tan Büyükçekmece’ye metro müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmaları kapsamında bulunduğu Büyükçekmece’de metro müjdesi verdi.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş’tan Büyükçekmece’ye metro müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmaları kapsamında bulunduğu Büyükçekmece’de metro müjdesi verdi. Topbaş, “. Beylikdüzü’ne gelecek metroyu Büyükçekmece merkezine kadar getiriyoruz. Planlar onaylanmak için Bakanlar Kurulu’na gönderilecek.” dedi.

Kadir Topbaş, Büyükçekmece Ekinoba’daki AK Parti Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı. Topbaş’a Büyükçekmece Belediye başkan adayı Celal Babayiğit ve partililer de eşlik etti.

Vatandaşlara hitap eden Topbaş, “Birileri farklı düşüp farklı oyunlar içine girebilir. Ama söz milletin. Milli iradeyi siz oluşturuyorsunuz. İnanıyorum ki 30 Mart gecesi birilerinin rengi değişecek. Birilerinin sevdası kursağında kalacak. Yaptığımız hizmetlerin bir vefa duygusu olarak hizmetlerimizin devamı için bize yeniden yetik vereceğinize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Metro hizmetlerinden bahseden Topbaş, “Büyükçekemece’ye metro getirelim dedik. Bunun kararını aldık. Beylikdüzü’ne gelecek metroyu Büyükçekmece merkezine kadar getiriyoruz. Planlar onaylanmak için Bakanlar Kurulu’na gönderilecek. Türkiye’de ilk defa metro gar istasyonu olacak. İçinde aktivite alanları olan aynı zamanda metro görevi yapan istasyonu bir binayı Büyükçekmece merkezine koyacağız. Yakında animasyonları yayınlayacağız.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar