Topbaş’tan 10 yeni vapur müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmaları kapsamında Kartal’da esnafı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş’tan 10 yeni vapur müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmaları kapsamında Kartal’da esnafı ziyaret etti. Kartal’dan Aydos’a teleferik kuracakları müjdesini veren Topbaş, Şehir Hatları filosuna da 10 yeni yolcu vapurunun ekleneceğini ve renklerini de halkın belirleyeceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş, AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Temürhan Yıldız ile esnafı ziyaret etti. Kartal merkez çarşısında partililerle yürüyen Topbaş, vatandaşlara karanfil dağıttı. Bir banka şubesine girerek memurlarla tokalaşan Topbaş, Kartal’da hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri anlattı. Aydos’tan Kartal Meydanı’na teleferik kuracaklarını söyleyen Topbaş, ulaşımı kolaylaştırmak için de Kartal’dan E-5 Karayolu’na kadar havaray sistemi kurmayı düşündüklerini belirtti.

Şehir Hatları filosuna 10 yeni vapur katacaklarını kaydeden Topbaş, “Hazırlıklarını yaptığımız renklerini daha sonra belirleyeceğimiz, 10 adet gemi hazırlığımız var. Dezavantajlı grupların ve engellilerin rahatlıkla kullanabileceği, yakut ve zaman tasarrufu sağlayan özel dizaynlı tekneler denizi daha iyi kullanmak adına devreye girecek.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar