Topbaş: Yağmurlarla birlikte barajlarımız dolacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye’de Seçim İletişim Merkezi'nin açılışına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş: Yağmurlarla birlikte barajlarımız dolacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye’de Seçim İletişim Merkezi'nin açılışına katıldı. İstanbul'da etkili olan yağmurla ilgili Topbaş, "Yağmurların, bereketin bol olduğu bugünlerde inşallah barajlarımız da dolacak." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde Seçim İletişim Merkezi'nin açılışına katıldı. Yağmura rağmen yoğun ilginin olduğu açılışa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve partililer katıldı.

Yağmurlarla birlikte barajların dolacağını söyleyen Topbaş, "Bereketin bol olduğu bugünlerde inşallah barajlarımız da dolacak. Birileri yağmur için bile niye yağıyor diyebilir. Ama biliyoruz ki Rabbim dağına göre kar verir. Geçmişte bir bardak suya muhtaç İstanbul’dan 15 milyon insana ve kuraklığa rağmen su sıkıntısı olmayan bir şehre geldi." şeklinde konuştu.

Topbaş, konuşması sırasında seçim alanına yakın yerde bulunan CHP Seçim İletişim Merkezi'nden gelen müzik sesine tepki gösterdi. Topbaş, "Saygıda kusur edenlere biz bakmayız, biz saygıda kusur etmeyiz." dedi.

Daha sonra Topbaş, Sultanbeyli Seçim İletişim Merkezi'nin açılışını yapmak üzere buraya hareket etti.
CİHAN

Yorumlar