Topbaş: Son seçimim, hizmetlere teşekkür için oy istiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, son seçimi olduğunu belirterek yapılan hizmetlere teşekkür için vatandaşlardan oy istedi.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş: Son seçimim, hizmetlere teşekkür için oy istiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, son seçimi olduğunu belirterek yapılan hizmetlere teşekkür için vatandaşlardan oy istedi. Topbaş, “Arkamızda ne kadar güçlü durursanız, elimizden ne kadar tutarsanız, Türkiye ve İstanbul'un geleceği farklı olur. Bize desteğiniz İstanbul’da metroların hayata geçmesi demektir.” dedi.

Kadir Topbaş partisinin, Kağıthane Harmantepe Mahallesi seçim irtibat bürosunu açtı. Burada partililere seslenen Topbaş, “Tarlada izi olanın harmanda izi olur. Bizim hamdolsun tarlada izimiz var. İş yaptık. Ürettik, hizmet ettik. 10 yılı geride bırakırken, maaşını ödeyemeyen belediyeden, 60 milyar yatırım yapabilen bir şehre getirdik. Bu yıl itibari ile 8,5 milyarlık daha yatırım öngördük. Diğer siyasiler gibi bizler bir takım vaatler peşinde değiliz. İş yaptık. Yaptığımız işler ortada.” diye konuştu.

Ana Muhalefet Partisi’nin bir genel başkan yardımcısına seslenen Topbaş, şöyle devam etti: “İstanbul’u alıp eski günlerine getireceğiz diyor. Sizler İstanbul’un eski günleri nasıldı, gayet iyi biliyorsunuz. Onun cevabını sandıkta vereceğinize inanıyorum. Hayal denen şeyler gerçek oluyor. Bu güne kadar kimsenin ortaya koyamadığı vizyonu ortaya koymaktan ekibimle birlikte duyduğum memnuniyeti özellikle ifade etmeye çalışıyorum. Bu seçim, geçmişte yapılanlarla bizim yaptıklarımız arasında bir değerlendirme seçimi olacak. Başbakanımızın ifade ettiği gibi benim için de ustalık dönemi anlamı taşımaktadır. Yani 10 yılda bu şehre yaptığımız yatırımların, getirdiğimiz hizmetlerin karşılığında bize vereceğiniz bir karnedir. Bu seçimleri, başarı ölçen bir değerlendirme olarak gördüğümüzü ifade etmek istiyorum.”

Son seçimi olduğuna dikkat çeken Topbaş, “Özellikle takdir teşekkür anlamında belki daha farklı bir boyutta benim şahsen son seçimim olduğunu ifade ederek bu seçim sandığında sizlere hizmet vermek için tekrar aday olan Kağıthane Belediye Başkan adayı Fazlı Kılıç kardeşimle birlikte bizi Büyükşehir’e taşımanızı arzu ediyorum. Arkamızda ne kadar güçlü durursanız, elimizden ne kadar tutarsanız kolumuza ne kadar girerseniz Türkiye ve İstanbul’un geleceği çok daha farklı olur. Bize desteğiniz, İstanbul’da metroların hayata geçmesi demektir.” ifadelerini kullandı.

Partililerin katılıyla açılan seçim irtibat bürosunun kurdelesini kesen Topbaş, ardından seçim otobüsüyle mahalleden ayrıldı.

Öte yandan, seçim bürosu açılışında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim aracı caddeden geçerken bazı partililer sesi kısmasını istedi. Bunun üzerine MHP seçim minibüsündeki ses kısıldı.
CİHAN

Yorumlar