Topbaş: Ellerine makas verin 'kes' deyin kesemezler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Tuzla seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş: Ellerine makas verin 'kes' deyin kesemezler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Tuzla seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Kurdeleyi keserken özen gösteren Topbaş, "Bu bile bir estetik, dokunduğunuz herşeyde bir estetik olacak. Ellerine makas verin, 'kes' deyin kesemezler." dedi.

Kadir Topbaş, Tuzla'da partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Gecikmeli olarak geldiği açılışta partililere hitap eden Topbaş, bir süre ses sistemindeki aksaklığın giderilmesini bekledi. Topbaş, parti aracında bulunan teknik görevlilere kinayeli espri yapmayı da ihmal etmedi.

Topbaş, önceki dönem yapılan yerel seçimlerde yaşanan seçim sonuçlarının açıklandığı geceye ilişkin bir anısını anlattı. Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partililerin sonuçlar açıklanmadan önce, "Bu iş bitti" şeklinde açıklamalarda bulunduklarını hatırlatarak o dönem yapılan değerlendirmelere atıfta bulundu. Topbaş, "Seçimlerin olduğu gece 'bu iş bitti, gelen değerlendirmeler buna göre' dediler. Bayram etmeye başladılar, ben de il başkanımızla il merkezimizdeyim. 'Siz de bir şeyler söylemek ister misiniz? dediler. 'Sabredin' dedim. Biz sonunda konuşacağız, tam konuşacağız. Bunlar heyecanlı insanlar, bunlar çok konuşur az iş yaparlar." şeklinde konuştu.

Topbaş, konuşmasının ardından merkezin açılışını yaptı. Kurdele keserken özenli davranan Topbaş, kestiği kerdelede oluşan motifi göstererek "Bu bile bir estetik, dokunduğunuz her şeyde bir estetik olacak. Şunu da söyleyeyim, makası kurdeleyi verin 'kes' deyin kesemez, kesemezler " diyerek rakiplerine atıfta bulundu.
CİHAN

Yorumlar