Topbaş: 300 personeli işten çıkardık

"Bu parazitler yok edilmek üzere tespit ediliyor. Belediyemizden 300 civarında tespit ettik ve işten attık. Tespitlerimize devam ediyoruz. Asla affetmeyeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Topbaş: 300 personeli işten çıkardık
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bu parazitler yok edilmek üzere tespit ediliyor. Belediyemizden 300 civarında tespit ettik ve işten attık. Tespitlerimize devam ediyoruz. Asla affetmeyeceğiz" dedi.

Topbaş, Saraçhane Belediye Binası önünde toplanan binlerce İstanbulluya seslendi. "Şanlı tarihinde destanlar yazan ve darbecilere karşı milli iradeye sahip çıkan böyle büyük bir milletin evladı olmaktan gurur duyuyorum" diyen Topbaş, İstanbul'un güzel insanlarının, 15 Temmuz’da bir destan yazdığını, bütün dünyaya bu büyük milletin ne yapabileceğini gösterdiğini ifade etti.
Milli iradeyi ve demokrasiyi korumak adına bacıların, kardeşlerin ve evlatların hiç gözünü bile kırpmadan tankların ve namluların karşısında durduğunu hatırlatan Topbaş, şunları kaydetti:
"Bu büyük millet gerçekten tarihe 'galibiyet Allah'ındır' diye bir iz düştü. Buradan belediyemizin işgalcilerden kurtulması için 17 kardeşimiz şehit düştü. 40'ın üzerinde kardeşimiz yaralandı. Türkiye genelinde 240 civarında şehit verdik. Asker kisvesi altında FETÖ'nün teröristleri olarak kirli yüzlerini gösterdiler. FETÖ'nün teröristleri bunlar. Faşizm kelimesi bunu anlatmaya yetmiyor, bunlara Fetöşizm denir. Yeni bir ahlaksızlık ortaya koydular. Milletimizin canına kast ederek kan kusturmak istediler. Ama sizin samimi duruşunuz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın o iradesi ve dik duruşu bu ahlaksızların önlerini kesti. Barikat oldunuz, hayatınızı verdiniz. Yarınlarımızı kurtardınız."

Hainlerin bir bir tespit edildiğini ve dünyada kaçacak delik arayacaklarını vurgulayan Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu parazitler yok edilmek üzere tespit ediliyor. Belediyemizden 300 civarında tespit ettik ve işten attık. Tespitlerimize devam ediyoruz. Asla affetmeyeceğiz. Çünkü bunlar öyle bir ihanetle geldiler ki bir fırsat bulsalardı bugün ülkemiz, şehrimiz ne halde olurdu? Tahayyül bile etmek istemiyorum. Bunun için hepsi gereken cezayı alacak ve milletimizin istediği akıbete ulaşacaklar. TBMM’nin bombalanması nasıl bir ahlak? Bu FETÖ'cü teröristlerin aklına gelen şeytanın bile aklına gelmez."

Vatandaşların "İdam isteriz" sloganları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuyla kanaatini belirttiğini ve Hükümet ile TBMM'nin bu konuda gerekli çalışmayı yapacağına inandığını ifade eden Topbaş, şunları söyledi:
"Sevgili İstanbullular, günlerdir sokaklardasınız. Ama yine meydanları terk etmiyorsunuz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştüm ve sizlerin selamlarını azmini ilettim. Kendisi cumhurun başkanı olarak sizlerle gurur duyduğunu ifade etti. Milletçe biz siyasi mülahazaları bir tarafa bırakarak kol kola girdiğimizde Çanakkale Destanı'nı yazdık. Şimdi de aynı ruhla yeni bir destan yazıyoruz. Tüm insanlık tarihi ve devletleri, 'Ne duruştu o. Hayatlarını hiçe sayarak vatanlarını kurtardılar’ diyerek hep sizden bahsedecek. Gerçekten peygamber ocağı olan, askerlik hayatında vatanına milletini hizmet etmiş gerçek Mehmetçiklerimize saygılarımızı arz ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

Yorumlar