Toksoy: Yalanlara, talanlara, iftiralara rağmen kazandık

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Dörtyol belediye başkanı seçilen Yaşar Toksoy, "Siz değerli gönül dostlarımız her türlü zorluğun üstesinden gelmesini bildiniz.

Google Haberlere Abone ol
Toksoy: Yalanlara, talanlara, iftiralara rağmen kazandık

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Dörtyol belediye başkanı seçilen Yaşar Toksoy, "Siz değerli gönül dostlarımız her türlü zorluğun üstesinden gelmesini bildiniz. Yalanlara, talanlara, iftiralara, dedikodulara, yalan vaatlere, devletin bütün imkanlarının seferber edilerek aldatılmaya, kandırılmaya çalışılmanıza müsaade etmediniz." dedi.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimi'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Dörtyol belediye başkanı seçilen Yaşar Toksoy, gece yarısına doğru Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı balkon konuşmasında, birlikte verdikleri mücadele ile mutlu sonucu aldıklarını ifade etti. Toksoy, "Ülkemize, milletimize, Dörtyolumuza, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

Çok zor, çok yorucu, yıpratıcı bir seçim dönemi yaşadıklarını belirten Toksoy, "Ama Mevla’ma şükürler olsun ki bizleri de sizleri de mahcup etmedi. Siz değerli gönül dostlarımız her türlü zorluğun üstesinden gelmesini bildiniz. Yalanlara, talanlara, iftiralara, dedikodulara, yalan vaatlere, devletin bütün imkanlarının seferber edilerek aldatılmaya, kandırılmaya çalışılmanıza müsaade etmediniz. Bizleri bağrınıza bastınız. Bu kardeşinize sahip çıktınız. Adam gibi dik durdunuz. Eğilmediniz, bükülmediniz, yamulmadınız. Taş gibi sağlam iradenizi ortaya koydunuz. Mükemmel bir sahiplenme ile bu başarıyı sağlayarak beni bu zor ve kutsal göreve getirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ortaya koyduğunuz bu dik duruş, bu mücadele her türlü övgüye layıktır. Ben de bana vermiş olduğunuz bu kutsal ve zor görevi yerine getirmek için var gücümle çalışacağıma, sizlerin verdiği o kutsal oylara layık olmaya çalışacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Sizlerin bağrından çıkardığınız, sahiplendiğiniz, güvendiğiniz bir evladınız olarak, sizlere hizmet için ekibimle gece gündüz demeden çalışacağız. Şehrimizi daha güzel, daha temiz, daha yaşanabilir bir hale getirmenin sizleri mutlu etmenin gayreti ve çabası içinde olacağız." şeklinde konuştu.





CİHAN

Yorumlar