Tokat'ta 2 Genç, Cumhurbaşkanı'na Hakaretten Gözaltına Alındı

Tokat'ın farklı ilçelerinde yaşayan Cem K. ve Alçay D., sosyal paylaşım sitesinden Erdoğan'a hakaret ettikleri ileri sürülerek polis tarafından gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Tokat'ta 2 Genç, Cumhurbaşkanı'na Hakaretten Gözaltına Alındı

Tokat'ın Zile İlçesinde yaşayan eczacı 28 yaşındaki Cem K. ve Niksar ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Alçay D., sosyal paylaşım sitesindeki hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla polis nedeni ile gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 2 genç tutuksuz yargılanmak üzere özgür bırakıldı.

İFADELERİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDILAR

Zile'de yaşayan ve Birleşik Haziran Hareketi üyesi bulunduğu öğrenilen Cem K., sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle polis nedeni ile gözaltına alındı. Sabah saatlerinde evinden gözaltına tahsil edilen Cem K., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alındı. Ardından adliyeye sevk edilen K., mahkeme nedeni ile tutuksuz yargılanmak üzere özgür bırakıldı.

Niksar'da yaşayan Alçay D. de tıpkı iddiayla dün polis nedeni ile gözaltına alındı. Sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere özgür bırakıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar