Tokatlılar geleneksel buluşmalarında bir araya geldi

İstanbul’da yaşayan Tokatlılar, İstanbul Milletvekili Harun Karaca'nın himayesi ve Başakşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 4. Geleneksel Tokat Buluşması’nda bir araya geldi. Programa; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Tokatlılar geleneksel buluşmalarında bir araya geldi

İstanbul’da yaşayan Tokatlılar, İstanbul Milletvekili Harun Karaca'nın himayesi ve Başakşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 4. Geleneksel Tokat Buluşması’nda bir araya geldi.

Programa; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokatlılar katıldı. Programın açılış konuşmasını İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu (İSTOKDEF) Başkanı Mehmet Salih Uzun yaptı. Büyük Tokat Buluşması'nda ev sahibi olarak söz alan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da "Tokat Buluşması'nın bu yıl 4.'süne ev sahipliği yapıyoruz. İlçemizde en çok yaşayan nüfus olarak Tokat'ın ayrı bir yeri var. İlçenin yüzde 10'u Tokatlı. Ondan da önemlisi en yakın arkadaşlarımız Tokatlı. Ömer Döngeloğlu hocamızla zaten birlikteyiz. Tokat Milletvekili Zeyid Aslan öğrenciliğimizden beri yakın dostumuz, İstanbul Milletvekilimiz Harun bey 89’dan beri yakın dostumuz arkadaşımız. Güzel bir organizasyon, emeği geçen ve burada bulunan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise "Tokat Dernekleri Federasyonu'nun gerçekten diğer illerimize örnek teşkil edecek bu organizasyonunu oldukça başarılı buluyorum." dedi.

Program; konuşmaların ardından hediye çekilişi ve Alişan'ın konseri ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar