TOBB Genel Kurulu’na Samsun TSO çıkarma yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70. Mali Genel Kurulu’na katılmak için Ankara’ya giden Samsun TSO yönetim kurulu üyeleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.     TOBB Yönetim Kurulu üyesi...

Google Haberlere Abone ol
TOBB Genel Kurulu’na Samsun TSO çıkarma yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70. Mali Genel Kurulu’na katılmak için Ankara’ya giden Samsun TSO yönetim kurulu üyeleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

    TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve TOBB Delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Mali Genel Kurul Toplantısı’nda tam kadro hazır bulundu. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Samsun delegeleriyle yakından ilgilendi.

Her genel kurul öncesi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde davetliler onuruna verilen resepsiyon, bu yıl Manisa’nın Soma ilçesindeki yaşanan maden faciası nedeniyle iptal edildi. Mali Genel Kurul nedeniyle TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında TOBB yönetim kurulu, konseyler, oda, borsa başkanları, delegeler, kadın girişimciler kurulu ve genç girişimciler kurulu üyeleri hep birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.

    Genel Kurul’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, komisyonların 1 Ocak-31 Aralık 2013 bütçe dönemi harcamaları ve kesin hesapları ile 1 Ocak-31 Aralık 2015 dönemi bütçe teklifleri onaylandı.

CİHAN

Yorumlar