TOBB Genç Girişimciler, Vali Oduncu’yu ziyaret etti

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanı ve üyelerini makamında kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
TOBB Genç Girişimciler, Vali Oduncu’yu ziyaret etti

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanı ve üyelerini makamında kabul etti.

Lise öğrencilerine girişimcilik konusunda konferans vermek üzere Osmaniye’de bulunan, Başkan Yardımcıları Emrullah Öz, Bülend Atalar ve Abdülsamet Temel, üyeler H. Bayram Arpa, Osman Hulusi Öztoprak, Sefa Karahan, Bilal Kütük, Atilla Akıncı ve Levent Derelioğlu ile birlikte Vali Oduncu’yu ziyaret eden İcra Komitesi Başkanı Ümit Kiler, kendilerini kabul ettiği için Vali Oduncu’ya teşekkür etti.

İcra Komitesi Başkanı Ümit Kiler, Vali Oduncu’ya, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Kiler, “TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, girişimciliğin özendirilmesi, özellikle üniversite çağındaki gençleri girişimcilik konusunda örgütlemek için kurulmuş olan bir kuruluş. Biz bunu biraz daha aşağı yaş grubuna çektik, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkısıyla, yaklaşık 700 lisenin öğrencileri ile 3 yıldır bir araya geliyoruz, konferanslar veriyoruz. Türkiye’nin 81 ilini ziyaret ediyoruz ve oradaki genç girişimcilerle fikir alışverişinde bulunuyoruz.” dedi.

Kadın girişimciler açısından ülke olarak ciddi bir eksiklik olduğunu belirten Başkan Ümit Kiler, ülkedeki girişimci sayısının artmasında katkıları olması için gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Vali Dr. Mehmet Oduncu ise TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu’nun çalışmalarının faydalı ve özellikle taşrada zaruri bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Sizler gönüllü olarak yola çıkmışsınız ve güzel bir vazife icra ediyorsunuz. Sizlerin deneyim ve birikimlerinizi gençlerimizle paylaşmanız, onlara bir kapı açmanız oldukça önemli.” diye konuştu.

Lise öğrencilerinin girişimcilik konusunda bilgilendirilmesinin, onların zaman içerisinde, yatırım ve ticaret alanına yönelmelerinde önemli bir katkısı olacağını belirten Vali Oduncu, “İş adamlarımızın deneyim ve tecrübelerini gençlerimizle paylaşmasının, gençlerimizin gelecek hedeflerini belirlemelerinde yol gösterici olacağına inanıyorum. Bu nedenle lise öğrencilerimize vereceğiniz değerli bilgilerden ve gençlerimizin geleceğine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar