TIR’lar alev alev yandı

Mersin'de bir TIR’ın dorsesinde çıkan yangın park halindeki 3 TIR'a daha sıçradı. Yangında 4 TIR alev alev yandı.Alınan bilgiye göre, olay Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi'nde bir TIR garajında meydana geldi. İddiaya göre, şoför S.Ş.’nin,...

Google Haberlere Abone ol
TIR’lar alev alev yandı

Mersin'de bir TIR’ın dorsesinde çıkan yangın park halindeki 3 TIR'a daha sıçradı. Yangında 4 TIR alev alev yandı.

Alınan bilgiye göre, olay Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi'nde bir TIR garajında meydana geldi. İddiaya göre, şoför S.Ş.’nin, 33 CZB 49 plakalı TIR’ı, dorsesinden çıkardığı sırada kablolardan bir anda kıvılcım çıktı. Kıvılcımın dorseye sıçramasıyla alevler bir anda büyüdü. Yangın, kısa sürede park halindeki 33 AJZ 03, 33 DC 543 ve 73 KB 251 plakalı TIR'lara da sıçradı.

Yangına ilk müdahaleyi, garajdaki şoförler ile çevredeki vatandaşlar yaptı. Vatandaşların etkili olamaması üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri geldi. Ekipler, yaptıkları müdahale sonrası alevleri güçlükle kontrol altına aldı. Alevlerin kontrol altına alınmasının ardından yangının çıktığı dorse kullanılmaz hale geldi. Diğer 3 TIR’ın dorseleri de kullanılamaz hale geldi. Yangında çekicilerde de hasar oluştu. Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme yaparken, olay yerinde toplanan vatandaşların uzaklaştırılması sırasında güvenlik güçleriyle kalabalık arasında kısa süreli arbede yaşandı.

CİHAN

Yorumlar