Tire Sanayici ve İş Adamları Derneği kaynaşma programı düzenledi

Tire Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD), "Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma" programı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Tire Sanayici ve İş Adamları Derneği kaynaşma programı düzenledi

Tire Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD), "Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma" programı düzenledi. Bahçe Saray Kır Düğün Salonu'ndaki programa, yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Programa davetli olarak Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, AK Parti adayı Mehmet Çeltikçioğlu, MHP adayı Hasan Çağlı, SP adayı Sadrettin Yakuter, BBP adayı Erkan Etçi ve bütün siyasi partilerin ilçe başkanları da geldi.

Açılış konuşmasını yapan TSİAD Başkan Yardımcısı Mustafa Çulpan, "Özellikle son zamanlarda her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz sivil toplum kuruluşları olarak siz varsanız varız, sizin desteğinizle bu programları yapıyoruz, biz sadece aracıyız. Bize gösterdiğiniz teveccühün heba olmadığını sizlere göstermek istediğimiz için bu programı tertipledik. Tüm katılımcılara, verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz." dedi. TSİAD Başkanı Hüseyin Önkan da, "Bu tür bir organizasyon, Tire’de ilk defa yapılıyor. Bir ve beraber olursak, aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Her türlü sorunun üstesinden, Allah’ın izniyle gelinecektir. Bu programa desteği olan başta siyasi partiler olmak üzere bütün misafirlerimize katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, ayrı ayrı kutluyorum." şeklinde konuştu.

Atlas Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ali Devran ise, "Birlik, beraberlik ve kaynaşma adına özlenen bu tabloyu görünce duygulanmamak, heyecanlanmamak mümkün değil. Biz milli birlik ve beraberlik istiyoruz. Kimseyi sen sağcısın, sen solcusun, sen şusun, sen busun diyerek ötekileştirmeden, güzel vatanımızda bir ve beraber yaşamak tek arzumuz." dedi. İşadamı Ertan Sabancılar da programı çok anlamlı bulduğunu belirterek, "İnsanları kaynaştırma adına güzel bir organizasyon. Bu insanlar 'Haşhaşi' olamaz. Bu insanlar olsa olsa Allah rızası için koşuşturan, ülkesini seven insanlar olabilir." diye konuştu.

Programda 500 kg. döner, 10 bin adet ekmek, 5 bin kişilik lokma ve 1 ton meyve ikram edildi. Çocuklar için de palyaçolar eşliğinde bin adet top, balon, pamuk şekeri ve bayrak dağıtıldı. Ayrıca Aydın yöresine ait halk oyunları ekibi gösteri sundu. CİHAN

Yorumlar