Tire Kaymakamı Ergi, TEOG Türkiye birincilerini kabul etti

İzmir'in Tire ilçesindeki Özel Bilgi Koleji'nin öğrencilerinden TEOG'da Türkiye birincisi olanlar, Kaymakam Hüseyin Ergi'yi makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Tire Kaymakamı Ergi, TEOG Türkiye birincilerini kabul etti

İzmir'in Tire ilçesindeki Özel Bilgi Koleji'nin öğrencilerinden TEOG'da Türkiye birincisi olanlar, Kaymakam Hüseyin Ergi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç'le birlikte sınavda bütün soruları doğru cevaplayarak birinci olan Muhammed Ali Cengiz ve Kerim Furkan Kadağan hazır bulundu.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Ergi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ergi, “Eğitimin üç unsuru öğrenci, okul ve ailedir. Üçü uyum içinde olunca başarı arkasından gelir. Kolejinizi ve bu pırıl pırıl gençleri, göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyor, geldiğiniz bu noktanın arkadaşlarınıza da örnek olmasını temenni ediyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların, eğitimin her aşamasında başarılı olması çok önemli. Okulunuzun her alandaki faaliyetlerini gururla takip ediyorum.” şeklinde konuştu. Bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde devam eden ziyaretin sonunda Hüseyin Ergi, öğrencilere hediye verip hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçe Emniyet Müdürü Kiremitçi de öğrencileri tebrik ederek, hem derslerde hem de sosyal hayatta yeniliklere açık olmalarını tavsiye etti.

Müdür Özgüç ise yaptığı konuşmada, "Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı, okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Tire genelinde düzenlemiş olduğumuz her türlü sosyal ve sportif faaliyetlere desteğinizi esirgemiyorsunuz. Bu öğrencilerin yetişmesinde ailelerinin de çok desteği var. Ayrıca Tireli velilerimize de şahsınızda teşekkür ediyorum. Bize güvenip çocuklarını emanet ediyorlar. Biz de onların güvenine lâyık olmak için çalışıyoruz. Sadece derece yapan öğrencilerle değil, okul ortalamasıyla da çok iyi bir başarı elde ettik. Tire Özel Bilgi Koleji olarak geçen yıl Türkiye sıralamasında, sınavla ve seçerek öğrenci alan okullar hariç en başlardayız. Bu yıl ise bu başarıyı daha da ileriye taşımayı hedefledik.” dedi. CİHAN

Yorumlar