TIR şoförü otobanda aracında ölü bulundu

Aydın’ın Efeler ilçesinde otobanda yol güzergahında mola veren TIR sürücüsü aracında ölü olarak bulundu. Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Aydın Efeler ilçesi Aydın-İzmir otoyolu gişelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir’den...

Google Haberlere Abone ol
TIR şoförü otobanda aracında ölü bulundu

Aydın’ın Efeler ilçesinde otobanda yol güzergahında mola veren TIR sürücüsü aracında ölü olarak bulundu.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Aydın Efeler ilçesi Aydın-İzmir otoyolu gişelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir’den aldıkları yükle Ankara’ya doğru olan çıkan 5 araçlık konvoyda bulunan Hacı Arap Aktaş (47) idaresindeki 06 PTN 02 plakalı TIR ve bağlı bulunan 67 06 PRC 21 dorse otoyol gişelerindeki parklanma alanında mola verdi. Konvoyda bulunan diğer bir TIR ile birlikte mola veren Aktaş’tan bir süre sonra haber alamayan arkadaşı, kontrol için yanına geldi. Aktaş’ı baygın vaziyette bulunan arkadaşı, 112 Acil servisini arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri, Hacı Arap Aktaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay Yeri İnceleme ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Aktaş’ın cesedi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar