Tıp Bayramı’na şiirli kutlama

Adana Sağlık Mensupları Derneği'nin (SAMEDER) Tıp Bayramı kutlama programında sahne alan ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe, okuduğu şiirlerle katılımcıları mest etti.

Google Haberlere Abone ol
Tıp Bayramı’na şiirli kutlama

Adana Sağlık Mensupları Derneği'nin (SAMEDER) Tıp Bayramı kutlama programında sahne alan ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe, okuduğu şiirlerle katılımcıları mest etti.

Türkiye’de ilk tıp okulunun açılışı ve modern tıp eğitiminin başlangıcı olan 14 Mart 1827’nin yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Adana’da sağlık alanındaki başarılı organizasyonlar ile adından söz ettiren SAMEDER, Tıp Bayramı’nı Seyhan Otel’de gerçekleştirilen programla kutladı.

Gecede bir konuşma yapan SAMEDER Başkanı Dr. Önder Önem, Tıp Bayramı’nı tüm sağlık çalışanlarıyla birlikte kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Bu tür programların sağlık çalışanları arasındaki ön yargıların yıkılmasına, karşılıklı tanışma ve kaynaşmaya büyük katkısının olduğunu belirten Önem, bu mutlu günlerini yurt içi ve yurt dışında yaptıkları ‘insana hizmet’ faaliyetleriyle tanınan dernek üyeleriyle geçirmek istediklerini kaydetti. Ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Anadolu’nun birçok noktasına gittiklerini dile getiren Önem, bunun yanında Afrika ve Asya ülkelerinde de gönüllü üyeleriyle birlikte sağlık taramaları yaptıklarına işaret etti. Muayene ettikleri binlerce kişinin bütün ilaçlarını da temin ettiklerini aktaran Dr. Önder Önem, “Bu etkinler sayesinde hizmet verdiğimiz insanların hayır dualarını aldıklarını aldık. Karşılıksız yaptığımız bir hizmetin ne kadar çabuk kabul gördüğünü, katlanarak büyüdüğünü görmek, bizleri insanlık adına çok sevindirdi. Derneğimizin sağlıkta yaptığı gibi sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında işbirliğinin arttırılması için çalışıyoruz. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Geceye aileleriyle birlikte katılan sağlık çalışanları, kendilerini unutmayan dernek yöneticilerine teşekkür etti. Yemekle başlayan kutlama programında, 2014 Bilim Ödülü Prof. Dr. Mustafa Kemal Batur, Hizmet Ödülü Uzman Dr. Bahri Abaylı, Vefa Ödülü Uzman Dr. M. Fazıl Yalçın’a verildi. Gecede ayrıca sponsor firmalara da plaket takdim edildi.

Tıp Bayramı gecesinin sürpriz konuğu ise ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe oldu. Alkışlar arasında sahneye çıkan Bedirhan Gökçe, okuduğu şiirlerle salondakileri mest etti. En sevilen şiirlerini seslendirirken büyük alkış alan Gökçe, yaptığı espriler ile de programa renk kattı.
CİHAN

Yorumlar