Tinercilerin kaçırdığı tekne, 2 tekneye çarparak durabildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkolik olan ve tiner kullanan şahısların sahibinden habersiz çalıştırdığı tekne, 2 tekneye çarptıktan sonra durabildi.

Google Haberlere Abone ol
Tinercilerin kaçırdığı tekne, 2 tekneye çarparak durabildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkolik olan ve tiner kullanan şahısların sahibinden habersiz çalıştırdığı tekne, 2 tekneye çarptıktan sonra durabildi. Manavgat Irmağı'nda bekleyen ve turist gezdiren Liliyar isimli tekneyi akşam 20.00 sularından kaçıran 2 tinerci, ırmakta hareket ettikten sonra kıyıda bekleyen 2 tekneye çarparak hasar oluşturdu.

Teknelerin sahipleri Bilal Ersoy ve Hasan Top, çarpmaya bağlı 3 turist taşıma teknesinde 15 bin liraya yakın maddi hasarın oluşturduğunu söyledi.

Gece meydana gelen olayla ilgili açıklama yapan tekne sahibi Bilal Ersoy, ırmak kenarında dolaşan 2 tinercinin Liliyar isimli teknenin kontak anahtarının üzerinde olmasına bağlı çalıştırma yaptıklarını kaydetti. Ersoy, 2 tinercinin tekneyi çalıştırmaya bağlı akşam karanlığında ırmakta tur yapmaya bağlı kıyıda bulunan 2 tekneye çarpma yaptığını ifade etti. Çarpmaya bağlı toplamda 3 teknede de maddi hasar oluştuğunu anlatan Ersoy, şu bilgileri verdi: "Kontak anahtarını üzerinde gören 2 tinerci akşam karanlığında tekne turu yapmak için kıyıda bekleyen 2 ayrı tekneye çarpma yaptı. Toplamda 15 bin lira maddi zarar oluştu. Emniyet güçleri tinercileri yakaladı. Tekneciler olay anında korku dolu dakikalar yaşadı."

Tekne sahibi Hasan Top, teknesinde meydana gelen maddi hasarın bir an önce karşılanmasını istedi. CİHAN

Yorumlar