TİMAV’a yeni genel müdür atandı

Türkiye imam hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Müdürlüğü’ne Sami Bayrakcı atandı. Genel merkezi Konya’da bulunan ve kurulduğu 1994 yılından bu yana imam hatip okulları ve din eğitimi adına çalışmalar yürüten TİMAV’ın yeni Genel Müdürü Sami Bayrakcı, yaptığı.

Google Haberlere Abone ol
TİMAV’a yeni genel müdür atandı

Türkiye imam hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Müdürlüğü’ne Sami Bayrakcı atandı. Genel merkezi Konya’da bulunan ve kurulduğu 1994 yılından bu yana imam hatip okulları ve din eğitimi adına çalışmalar yürüten TİMAV’ın yeni Genel Müdürü Sami Bayrakcı, yaptığı yazılı değerlendirmede, “Vakfın gelecek dönemler adına planladığı çalışmaları, benimsediği misyon ve vizyonu, imam hatip camiasına proje ve hizmet üretme heyecanı beni de ziyadesiyle heyecanlandırdı.” dedi.

Türkiye’de din eğitimi ve imam hatip okullarının önündeki engellerin bir bir kaldırıldığına ifade eden Bayrakcı, “Yıllarca din eğitimi ve imam hatip okulları çeşitli engellemelere maruz kaldı. İnsanlar ile İslam arasında aşılmaz duvarlar örülmeye çalışıldı, hatta inançların yaşanması dahi suç sayılır hale gelmişti. Şükürler olsun ki o günleri geride bıraktık. Artık rehavete kapılmadan, tembelliğe düşmeden, enerjimizi hep taze tutarak daha fazla çalışıp kayıp zamanları telafi etmemiz gerekiyor. Biz TİMAV olarak bu bilinç ve anlayışla çalışıyoruz. Bu bağlamda imam hatipli olsun veya olmasın tüm kardeşlerimizi bu çalışmalara maddi ve manevi her açıdan destek olmaya çağırıyorum.” açıklamasında bulundu. CİHAN

Yorumlar