TGF Genel Başkanı Sertel: Herkesi bölüyor bunlar

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın programına, Anadolu Ajansı dışındaki basın mensuplarının alınmamasına tepki gösteren Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Atilla Sertel, “Herkesi bölüyorlar bunlar.

Google Haberlere Abone ol
TGF Genel Başkanı Sertel: Herkesi bölüyor bunlar

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın programına, Anadolu Ajansı dışındaki basın mensuplarının alınmamasına tepki gösteren Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Atilla Sertel, “Herkesi bölüyorlar bunlar. Bir matematikçi olsa bu kadar bölme işlemi yapmaz. İktidarın toplama işlemi yapması lazım.” dedi.

Cumhurbaşkanı Hollande, dün Galatasaray Üniversitesi’nde bir konferansa katıldı. İçeriye, Anadolu Ajansı muhabirleri dışında basın mensubu alınmadı. TGF Genel Başkanı Sertel ise yaptığı açıklamada, bunun doğru olmadığını belirterek şunları söyledi: “Doğru olmayan yöntemlere devam ediyorlar. Zaten biz eleştirmekten bıktık, onlar yanlış yapmaktan bıkmadı. Yani böyle bir şey olur mu? Devamlı benzer uygulamalar oluyor. Bugün ona kızıyor, onu almıyor, yarın başka birine kızıyor, almıyor. Yani böyle bir uygulama olmaz. Toplumu böldüğü gibi medyayı zaten böldüler.” CİHAN

Yorumlar