TGB üyeleri yolsuzluklara tepki gösterdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını düzenledikleri eylemle eleştiren Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, yolsuzlukların su üstüne çok açık bir şekilde çıktığını savunarak, ses kayıtları ile hü.

Google Haberlere Abone ol
TGB üyeleri yolsuzluklara tepki gösterdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını düzenledikleri eylemle eleştiren Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, yolsuzlukların su üstüne çok açık bir şekilde çıktığını savunarak, ses kayıtları ile hükümetin tüm basiretsizliğini gösterdiğini öne sürdü.

Cumhuriyet Üniversitesi Merkezi Kafeterya önünde eylem yapan TGB üyeleri, sosyal medyada yeralan ses kayıtlarının içeriğine tepki gösterdi.

Grup adına açıklama yapan TGB İl Başkanı Furkan Derecik, “Türkiye’de iki cephe vardır biri vatanseverler diğeri ise vatan hainleri. Bizler vatanseveriz. Vatan para kasalarınızsa, vatan çek defterlerinizse, vatan Amerikan üsleri ise bizler hainiyiz. Vatan ayakkabı kutularına doldurduğunuz paralarsa, vatan oğullarınıza aldığınız gemiciklerse bizler vatan hainiyiz” diye konuştu.

AK Parti iktidarını beceriksizlikle de suçlayan Derecik, Artık yolsuzlukların su üstüne çıktığını savunarak şöyle devam etti:
Ses kayıtları ile ne kadar basiretsiz olduğunu gösteren iktidarın tüm organlarıyla de ne denli beceriksiz olduğunu göstermiştir. Bilim ve Sanayi Bakanı çıkıyor. ‘ Ben ses kayıtlarının montaj olduğunu hissettim araştırmaya gerek yok.’ Diyor. Durum bu kadar vahimdir. Sadece bu değil, milli Eğitim Bakanlığının ne milliği kalmıştır ne de eğitimle alakası. 11 yılda 13 kez değiştirilen sistemle öğrenciler deney faresi gibi o sınavdan o sınava rezil rüsva edilmiştir. Keza diğer bakanlıkları da öyledir. Bu yüzden hepsine sesleniyoruz öyle helikopterlerinize binip kaçamayacaksınız. Bu sizin için kurtuluş olur. Halka hesap vereceksiniz yargılanacaksınız yüce divanlarda. Bu koltuk işgalcileri halka hesabını verecektir.”

CİHAN

Yorumlar