Tesettür giyimin nabzı Bursa’da attı

Muhafazakar kesimin ilk bahar ve yaz sezonunda rahatlıkla giyebileceği modeller Bursa’da düzenlenen defile ile tanıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
Tesettür giyimin nabzı Bursa’da attı

Muhafazakar kesimin ilk bahar ve yaz sezonunda rahatlıkla giyebileceği modeller Bursa’da düzenlenen defile ile tanıtıldı.

Bursalı ünlü markalardan Takındı DESIGN'ın ortakları Seda Özkan ve Ayşegül Başparmak tarafından hazırlanan ilkbahar ve yaz sezonu modellerinin lansmanı, Crowne Plaza otelde yapıldı. Koleksiyonda canlı renkler dikkat çekti. Defileye, Cansu Vatansever, Şebnem Dadaşzade ve Hande Tartkoy gibi mankenler katıldı. Defilenin sonunda manken Cansu Vatansever ile birlikte podyuma çıkan modellerin tasarımcısı Takındı DESIGN ortaklarından Seda Özkan ve Ayşegül Başparmak, izleyenlerden alkış aldı.

ORTAKLAR NE DEDİ?

Takındı DESIGN ortaklarından Seda Özkan, muhafazakar kesime de hitap etmeye çalıştıklarını belirterek, “Yani zaten Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Zaten biz de kıyafetlerimizde muhafazakar giyiniyoruz. O yüzden böyle bir koleksiyon hazırlamayı tercih ettik. Bunları hem kapalı hem açık bayanlar kullanabilirler. Önümüzdeki sezonda da yine bir defilemiz olacak. Zaten bu 2014 yaz lansmanı idi. Türkiye’de bizim 20 bayimiz var ve onlar burada bu modelleri gördüler.” dedi.

Ayşegül Başparmak da “İnşallah hepimiz için öncelikle iyi bir sezon olur. Biz çok güzel hazırlandık, modellerimiz içimize sindi. Sezon ilkbahar ve yaz olduğu için daha çok canlı renkleri tercih ettik ve tesettürlü, muhafazakar bayanların giyebileceği tarzda kıyafetler tasarladık. Kendi çizgimizi çok bozmadan kendi çizgimizdeki modelleri tesettüre biraz daha uygulayarak şık bir koleksiyon hazırlamaya çalıştık.” diye konuştu.

Bursalı manken Cansu Vatansever, “Koleksiyon kesinlikle çok güzel, Bursa ve Türkiye için çok güzel bir koleksiyon olmuş. Benim için de çok keyifli bir defile oldu. Umarım izleyenler de keyif almıştır.” şeklinde görüş belirtti.
CİHAN

Yorumlar