Teröristler, Tunceli’de ekskavatör yaktı

Tunceli merkez ilçe Uzuntarla köyünde bulunan bir şantiyeye gelen bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, bir vatandaşa ait ekskavatör yakıldı.Genelkurmay Başkanlığı, dün (01 haziran) saat 21.30 sıralarında yaşanan olayın,...

Google Haberlere Abone ol
Teröristler, Tunceli’de ekskavatör yaktı

Tunceli merkez ilçe Uzuntarla köyünde bulunan bir şantiyeye gelen bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, bir vatandaşa ait ekskavatör yakıldı.

Genelkurmay Başkanlığı, dün (01 haziran) saat 21.30 sıralarında yaşanan olayın, araç sahibinin Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na telefonla müracaat etmesi sonucu öğrenildiği ve Tunceli Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatıldığını bildirdi.

Yine dün sabah saat 08.30 sıralarında silahlı üç bölücü terör örgütü mensubu tarafından, Tunceli Nazımiye ilçesi Ramazanköy mülki sınırları içerisinde, Dereova Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası inşaatına kum taşıyan bir kamyon yakılmıştı. Araç sürücüsünü olay yerinde serbest bırakan bölücü terör örgütü mensupları, sürücüye ait bir adet cep telefonunu da gasp etmişti.

CİHAN

Yorumlar