Teröristler bir şahsın evindeki 3 ekmeği de aldı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu silahlı üç terörist, bir evden, aralarında 3 ekmeğin de bulunduğu bazı malzemeleri aldı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu...

Google Haberlere Abone ol
Teröristler bir şahsın evindeki 3 ekmeği de aldı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu silahlı üç terörist, bir evden, aralarında 3 ekmeğin de bulunduğu bazı malzemeleri aldı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu silahlı üç teröristin, 21 Haziran günü saat 09.00 sıralarında, İslâhiye ilçesinde ikamet eden bir şahsın evine gelerek, bir adet akü, bir adet güneş enerjisi paneli, üç adet ekmek ve bir miktar sebze almayı müteakip evden ayrıldığı bildirildi. Olay, anılan şahsın, 23 Haziran günü saat 09.00'da, İslâhiye İlçe Jandarma Komutanlığı'na müracaat etmesi üzerine öğrenildiği kaydedildi.

BİR TERÖRİST TESLİM OLDU

Ayrıca, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin, Şırnak Silopi Siyahkaya 172. Zırhlı Tugayı Çalışkan Hudut Taburu 4. Hudut Bölük Komutanlığı'na, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu ifade edildi.

CİHAN

Yorumlar